Οι... ευχές του Κλέιζα
Ο 26χρονος Λιθουανός φόργουορντ των Ράπτορς, που τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο τον προηγούμενο Ιανουάριο (σ.σ συνεχίζει ακόμα την αποθεραπεία του), μιλώντας στο Goal για τη φετινή προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» στην τελική φάση του πρωταθλήματος, τόνισε: «Θα ήταν ωραία να ερχόμουν στην Αθήνα για να δω τα παιχνίδια, αλλά δεν είναι δυνατόν.
Θέλω να ευχηθώ στους πρώην συμπαίκτες μου το καλύτερο στη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να πάρουν το πρωτάθλημα και θα παρακολουθώ την προσπάθειά τους».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.