«Καλή στιγμή να φύγω»!

«Καλή στιγμή να φύγω»!

«Καλή στιγμή να φύγω»!

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έβγαλε τον Παναθηναϊκό πρώτο, αλλά... έριξε τη βόμβα! Κατά τη διάρκεια της βράβευσής του ως MVP της αναμέτρησης, ο Γάλλος δήλωσε ότι «είναι καλή στιγμή να αποχωρήσω»!

Ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε διάπλατα την πόρτα της εξόδου κάνοντας λόγο για νέες προκλήσεις στην καριέρα του, παρότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Μάλιστα έδειξε το τατουάζ που έχει χτυπήσει, λέγοντας πως αυτή την ομάδα την έχει στο σώμα του. Αναλυτικά ο Σισέ τόνισε:

Ήταν ο ιδανικός τρόπος για να κλείσετε τη σεζόν;

«Είναι ο ιδανικός τρόπος γιατί η ομάδα μπορεί να πάρει μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ένας καλός τρόπος για να κλείσουμε τη σεζόν».

Πώς καταφέρατε να αλλάξετε την ψυχολογία;

«Και εγώ δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Σίγουρα ανακτήσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Καταφέραμε να γυρίσουμε την ψυχολογία και είχαμε την καλύτερη δυνατή κατάληξη».

Ήταν θέμα εγωισμού;

«Όχι, δεν είναι θέμα εγωισμού. Ξέρετε ορισμένες φορές στο ποδόσφαιρο μπορεί να μην είσαι τόσο καλά. Αυτό το αλλάξαμε και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Η σεζόν με καλές ή κακές αναμνήσεις;

«Η σεζόν τελείωσε καλά, άρα έχουμε καλές αναμνήσεις. Ήταν δύσκολο που δεν μπορέσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει στα προκριματικά, εσύ θα είσαι με την ομάδα;

«Δεν ξέρω. Ξέρετε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Και θα δω τι είναι καλύτερο για εμένα, αλλά στην περίπτωση που τελικά θα πρέπει να φύγω, αυτά ήταν δύο από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω, αλλά για να είμαι ειλικρινής είναι ένας καλός τρόπος για να φύγω. Έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσα, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, θα είναι ένας καλός τρόπος για εμένα να φύγω».

Θα είναι δύσκολο για εσένα να φύγεις από τον Παναθηναϊκό; Θα είναι ένα κομμάτι της ζωής σου;

«Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και θα είναι πραγματικά δύσκολο. Τον έχω και τατουάζ στο σώμα μου (έδειξε το τριφύλλι που είχε κάνει στο πόδι του)».

Τι έχεις να πεις στον κόσμο της ομάδας:

«Ξέρουν τι νιώθω γι’ αυτούς. Αν φύγω θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θα φύγω, αλλά αν υπάρχει μια καλή ευκαιρία θα κοιτάξω κάπου αλλού».

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει χωρίς εσένα;

«Ναι, φυσικά και μπορεί. Έντεκα παίκτες παίζουν στο ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι αν τελικά φύγω θα βρουν έναν άλλον καλό επιθετικό για να συνεχίσει».

Θα ήταν μια νέα πρόκληση για εσένα μια καινούργια ομάδα;

«Ναι, θέλω μια νέα πρόκληση. Μου έχει λείψει η Εθνική ομάδα επίσης και θέλω να δω αν ακόμα το έχω για να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα