Το 100%... αρκεί στον «Ζοτς»

Το 100%... αρκεί στον «Ζοτς»

Το 100%... αρκεί στον «Ζοτς»

bet365

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει από το ΣΕΦ την υπεράσπιση των σκήπτρων κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι ευχαριστημένος αν ακόμη κι αυτός που παίξει για ένα λεπτό «ματώσει» για την ομάδα. Πίστη break από Ρομέιν Σάτο.

Η τελικοί της φετινής Α1 κάνουν τζάμπολ αύριο βράδυ (10μ.μ., ΝΕΤ), με τον Παναθηναϊκό να φιλοδοξεί να κάνει το... nine-peat. Η αποστολή του είναι πιο δύσκολη σε σχέση με τις περισσότερες χρονιές, αφού μπαίνει στη σειρά με μειονέκτημα έδρας. Ο τίτλος του 2009 αποτελεί οδηγό για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Σέρβο προπονητή να περιμένει απ' όλους όσοι αγωνιστούν στο ΣΕΦ να δώσουν το 100%, έστω και για ένα λεπτό.

«Η προετοιμασία μας έχει αρχίσει έχοντας να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα τραυματισμού του Στράτου Περπέρογλου. Η υπόλοιπη ομάδα άρχισε να δουλεύει από χθες, γνωρίζοντας ότι έχουμε μια δύσκολη σειρά αγώνων μπροστά μας», δήλωσε αρχικά στο esake.gr ο «Ζοτς» και συνέχισε: «Δεν αρκεί μία νίκη, χρειάζονται τρεις για να στεφθεί κάποιος πρωταθλητής. Έχουμε ισχυρό κίνητρο, προετοιμαζόμαστε και εστιάζουμε στην πρώτη αναμέτρηση. Θα πρέπει να αγωνιστούμε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση και τα 40 λεπτά, θα πρέπει κάθε παίκτης που θα πατήσει στο παρκέ να είναι έτοιμος να δώσει το 100% για την ομάδα, ακόμη κι αν μπει για ένα λεπτό. Αυτοί οι αγώνες ξέρουμε ότι κρίνονται στις λεπτομέρειες, γι' αυτό και κάθε κατοχή, κάθε σουτ, μετράνε».

Από την πλευρά του ο Ρομέιν Σάτο τόνισε πως το «τριφύλλι» δεν καταλαβαίνει από έδρες και δήλωσε αισιόδοξος για τους τελικούς με των «αιώνιο» αντίπαλο.

«Βρισκόμαστε απέναντι στον τελευταίο στόχο της χρονιάς. Γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο, κανένας αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό όταν υπάρχει ένα τρόπαιο στο τέλος του δρόμου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επιπλέον έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, κάτι που θεωρητικά τους δίνει αβαντάζ. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν είναι ομάδα που πτοείται από το πού αγωνίζεται και το ποιος έχει το πλεονέκτημα της έδρας και το έχει αποδείξει και στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρωλίγκα. Το 3-0 που έχουν οι αντίπαλοί μας μέχρι τώρα δεν μας ανησυχεί, γιατί πιστεύουμε στην ομάδα μας. Προετοιμαζόμαστε για μια δύσκολη σειρά αγώνων, έχοντας ξεκάθαρο στόχο μπροστά μας και σίγουρα πολύ ισχυρό κίνητρο για τα παιχνίδια αυτά», ήταν τα λόγια του Κεντροαφρικανού φόργουορντ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα