Διαψεύδουν Προκοπίου - Τζίγκερ

Διαψεύδουν Προκοπίου - Τζίγκερ

Gazzetta team
Διαψεύδουν Προκοπίου - Τζίγκερ

bet365

Με μεγάλη έκπληξη είδε σήμερα ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου την εμπλοκή του στον Παναθηναϊκό και τις φερόμενες συζητήσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την ΠΑΕ. Διαψεύδει και ο Τζίγκερ.

Ο Έλληνας κροίσος μιλώντας σε όλους όσοι τον έπαιρναν τηλέφωνο, διέψευδε κατηγορηματικά ότι έχει συζητήσει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να μπει στην πράσινη ΠΑΕ. Μάλιστα, ο Προκοπίου ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν τον απασχολεί καθόλου ο επαγγελματικός αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός, και δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί.

To gazzetta.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά όταν βρήκαμε τον κ. Προκοπίου, αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση, λέγοντας ευγενικά «δεν έχω τίποτα να πω...»

Αλλά και από το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη υπάρχει άγνοια για το θέμα και ουσιαστικά διαψεύδεται, αφού ο Τζίγκερ δεν είχε καμία επαφή και συζήτηση με τον Γιώργο Προκοπίου για τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα