Τζάμπολ δίχως break στη Ρωσία
Η Ούνικς που τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου έκανε άνετα το πρώτο βήμα επικρατώντας με 86-66 της Νίνζι Νόβγκοροντ.
Η Κίμκι με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να πετυχαίνει 8 πόντους (3/6δίπ., 2ριμπ.) σε 17 λεπτά συμμετοχής και με τέσσερις παίκτες σε διψήφιο αριθμό πόντων πήρε το πρώτο παιχνίδι της σειράς με την Σπάρτακ (87-82).
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με κορυφαίο τον Καούν (20π., 5ριμπ.) και τους Σισκάουσκας (15π.), Χόλντεν (15π.), και Βορότσεβιτς (12π.) να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων επικράτισε εύκολα της Σαμάρα (82-73). Η Λοκομοτίβ Κουμπάν αν και δυσκολεύτηκε δεν επέτρεψε στην Ενισέι να κάνει το break (83-80).
Playoffs Ρωσίας-Πρώτη αγωνιστική
Ούνικς-Νίνζι Νόβγκοροντ 86-66
Χίμκι-Σπάρτακ Αγίας Πετρούπολης 87-82
ΤΣΣΚΑ-Σαμάρα 82-73
Λοκομοτίβ Κούμπαν-Ενισέι 83-80
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
