Σε ρυθμό ΑΕΚ
Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να παίρνουν μέρος στην προπόνηση και δεν πονοκεφαλιάζει μέχρι στιγμής για απουσίες για το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στην Ένωση, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ.
Στη σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Σεϊταρίδης, ενώ στην προπόνηση συμμετείχε και ο Μαχλελής από την ομάδα Νέων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
