«Θα βάλουν λεφτά οι Κύπριοι»

«Θα βάλουν λεφτά οι Κύπριοι»

bet365

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε στο gazzetta.gr ο Γεράσιμος Βεντούρης όσον αφορά το ενδιαφέρον των Κύπριων επιχειρηματιών για τον Πανιώνιο. Ο πρόεδρος των Νεοσμυρνιωτών αναφέρθηκε στο οικονομικό στάτους των υποψηφίων, ενώ τόνισε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπουν οι ορκωτοί λογιστές.

Ο κόσμος ανησυχεί αφού δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τους υποψήφιους...

Τα πρόσωπα που εμπλέκονται καθώς και η εταιρία είναι η παρωνυχίδα του όλου οικονομικού συμπλέγματος. Οι επιχειρηματίες αυτοί δεν θέλουν να βγουν τώρα για τώρα προς τα έξω. Γνωρίζω πάντως ότι είναι πολύ σοβαροί, με σοβαρό επιχειρηματικό στάτους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη φάση της υλοποίησης να βεβαιωθούν για τα πεπραγμένα, ώστε να προχωρήσουμε στη συνέχεια σε προσύμφωνα και να μπούνε όλα σε μια σειρά.

Πόσο αισιόδοξος είστε για τις επαφές

Προσωπική μου άποψη είναι να μην προτρέχουμε, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το θέμα, υπάρχουν αρκετές πτυχές ακόμα, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά.

Τι ποσά είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν οι υποψήφιοι επενδυτές;

Είναι ένα αρκετά σημαντικό ποσό για την παρούσα φάση. Το πιο σημαντικό και ικανοποιητικό είναι το γεγονός ότι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν αρκετά μεγάλο ποσό, ώστε να κάνουν το καλύτερο δυνατό στην ομάδα για την επόμενη πενταετία. Πάντως, ακόμα όλα είναι σε στάδιο συζητήσεων. Προς το τέλος της εβδομάδας θα μπουν οι ορκωτοί λογιστές, για να κάνουν έλεγχο στα βιβλία και στη συνέχεια να προχωρήσει η μεταβίβαση.

Εκτός από τους Κύπριους, υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι που να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών;

Κάποιες κρούσεις υπήρξαν και από Ελλάδα, αλλά ο ένας επιχειρηματίας αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ασχοληθεί ελέω και της κρίσης που μαστίζει τη χώρα. Επίσης, έχουμε δώσει τα στοιχεία σε αγγλικό όμιλο εδώ και δέκα ημέρες περίπου, όπως και σε ένα όμιλο Αράβων, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια ανταπόκριση. Η μόνη πρόταση είναι αυτή των Κυπρίων.

Σε περίπτωση που υπάρξει το απευκταίο σενάριο και δεν προχωρήσει η περίπτωση των Κυπρίων, ο Ερασιτέχνης θα βγει μπροστά;

Το έχουμε σκεφτεί και αυτό το σενάριο, αφού δεν υπάρχουν και άλλες λύσεις. Σε εκείνη την περίπτωση θα υπάρξουν πιθανές πωλήσεις παικτών με ένα συγκεκριμένο μπάτζετ. Το έχω ξαναπεί ότι το ποσό που ζητάει ο Ερασιτέχνης μπορώ να το δώσω και μόνος μου σαν Γεράσιμος Βεντούρης, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται μετά.

Με τον κ.Τσακίρη είχατε μιλήσει καθόλου για το ενδεχόμενο να επιστρέψει;

Όχι, γιατί ο Κωνσταντίνος Τσακίρης σε διάφορες συζητήσεις που είχαμε στον παρελθόν είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί ξανά. Πέρα από αυτό θα ήθελα να πω ότι μας τιμά αυτό που προσπάθησε ο Κωνσταντίνος, το ότι δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι μια άλλη ιστορία, αλλά την προσπάθειά του δεν πρέπει να την ξεχάσει κανείς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα