«Μπορούμε τελικό Europa League!»

«Μπορούμε τελικό Europa League!»

Gazzetta team
«Μπορούμε τελικό Europa League!»

bet365

Την αισιοδοξία του πως ο Ολυμπιακός μπορεί σε μικρό χρονικό διάστημα να πρωταγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εξέφρασε ο υπεύθυνος ακαδημιών των Πειραιωτών, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, τονίζοντας πως ο τελικός του Europa League είναι εφικτός στόχος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη σερβική ιστοσελίδα sportservis.pressonline.rs:

Για πιθανή κόντρα Ολυμπιακού-Παρτιζάν στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν ξέρω πότε θα έρθω την επόμενη φορά στο Βελιγράδι, αλλά δεν θα ήθελα αυτό να συμβεί σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Παρτιζάν και στον Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουμε την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στις ομάδες, λόγω της αδερφικής σχέσης με τον Ερυθρό Αστέρα».

Για τη σύγκριση μεταξύ Ολυμπιακού-Ερυθρού Αστέρα: «Είναι λάθος να συγκρίνουμε τις δύο αγαπημένες μου ομάδες. Η διαφορά είναι τεράστια επειδή ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Προσωπικά πάντως δεν θέλω να το βλέπω από αυτή την οπτική γωνία. Η ατμόσφαιρα στο Μαρακανά και το Καραϊσκάκη είναι ίδια και πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες που μπορούν να φτάσουν σε ευρωπαϊκό τελικό».

Για την πιθανότητα ο Ολυμπιακός να φτάσει στον τελικό του Europa: «Είδα τον τελικό του Europa μεταξύ Μπράγκα και Πόρτο και διέκρινα ότι το συγκεκριμένο επίπεδο μπορεί να το φτάσει άμεσα ο Ολυμπιακός άλλα όχι ο Ερυθρός Αστέρας. Ίσως για κάποιους να μη φαίνεται ρεαλιστικό, όμως είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου. Φέτος πήραμε τον τίτλο και ετοιμάζουμε μια ομάδα που θα αφήσει καλή εντύπωση στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα