Η αγορά της Αργεντινής

bet365

Οι Αργεντινοί τα τελευταία χρόνια έκαναν δυναμική εμφάνιση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Η επιλογή από τη συγκεκριμένη αγορά ξεκίνησε από την εποχή που ο Ίλια Ίβιτς ήταν τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ήρθαν ο Γκαλέτι, ο Λεντέσμα, ο Νούνιες, ο Αρτσούμπι και μετά ο Μπελούτσι. Ακολούθησαν οι Λέτο και Ντάτολο, αλλά και ο Ιμπαγάσα, και τώρα στη ζωή μας μπαίνει ο Κοστάντσο, ο Αργεντινός πορτιέρο της Βασιλεία, ο οποίος την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για να γίνει κάτοικος Λιμανιού.


Παλαιότερα θυμάμαι τον Σούρερ και στη δική μου γενιά με τον τεράστιο Χιλμπέρτο Φούνες, ο οποίος δυστυχώς κατοικεί πλέον στη γωνιά των αγγέλων. Ανήκω και εγώ σε αυτούς που γουστάρουν το ποδόσφαιρο της Αργεντινής.

Μεγαλώσαμε με τον τεράστιο Ντιέγκο Μαραντόνα. Γίναμε Νάπολι, στεναχωρηθήκαμε με το τέλος του και το προπονητικό του πέρασμα από την Εθνική στο τελευταίο Μουντιάλ.


Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα μας και επιστρέφουμε στον Κοστάντσο, ο οποίος έχει αρκετά θετικά αλλά και ένα αρνητικό. Πρώτα απ’ όλα είναι τερματοφύλακας που έχει τις κούπες στο αίμα του και ταιριάζει γάντι με τον Ολυμπιακό. Πήρε πρωτάθλημα τόσο με τη Ρίβερ, όσο και με τη Βασιλεία.


Επίσης είναι παίκτης με γεμάτες χρονιές. Τα τελευταία έξι χρόνια είναι βασικός στις ομάδες του (μία χρονιά στην Αλαβές και πέντε στη Βασιλεία) και μόνο πέρυσι που ήταν τραυματίας έχασε κάποια ματς. Επίσης, βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία για τερματοφύλακα. Στα 30 του (τον Σεπτέβρη θα κλείσει τα 31), έχει μπροστά του ποιοτικά χρόνια, αφού πλέον έχει μεγάλη εμπειρία από αγώνες και την ποιότητα για να μπορέσει να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού.


Το αρνητικό του; Η Βασιλεία ναι μεν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο στο πρωτάθλημα της Ελβετίας τα γκολ μπαίνουν βροχή. Τα… over τα συναντάς σε πραγματικά χαμηλές τιμές και δεν αξίζει καν να τα παίζεις. Και ο Κοστάντσο είναι τερματοφύλακας.


Τον έμπειρο πορτιέρο τον έχει τσεκάρει ο Κοβάσεβιτς πριν από μερικούς μήνες σε ένα από τα ταξίδια που είχε κάνει στο εξωτερικό. Ο Ντάρκο τον πιστεύει και μακάρι ο Κοστάντσο να αποδειχθεί χρυσή επιλογή, εάν τελικά αποκτηθεί.


Υ.Γ. Στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, η Βαλενσιέν έμπλεξε παρά τον σημαντικό βαθμό που πήρε στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ. Και αν τελικά δεν σώσει την παρτίδα και υποβιβαστεί, ο Σάντσες θα μπει πολύ πιο εύκολα στο αεροπλάνο. Γιατί η διοίκηση της γαλλικής ομάδας δεν θα μπορεί να ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…