Θρύλος όπως Πόρτο, Σάλκε, Μονακό…

Gazzetta team

bet365

Κύριε πρόεδρε, Όλες οι κινήσεις του Ολυμπιακού ως τώρα συγκλίνουν στο ίδιο συμπέρασμα: στον Πειραιά χτίζεται κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγάλο, με στόχο την ευρωπαϊκή προοπτική.

Ο κ. Μαρινάκης το προανήγγειλε. Είκοσι πρωταθλήματα στην Ελλάδα και διάκριση στην Ευρώπη. Φαντάζει δύσκολο; Σαφώς. Ουδέποτε ελληνική ομάδα κατάφερε να σταθεί με συνέπεια και να διακρίνεται σε βάθος χρόνων στις διοργανώσεις της UEFΑ. ΑΥΤΟΣ ο Ολυμπιακός, όμως, μπορεί!

Διότι αυτός ο Ολυμπιακός διαθέτει ανθρώπους με όραμα, με τεχνογνωσία, εξειδικευμένους στο αντικείμενό τους και με γνώση στην παγκόσμια αγορά. Δεν είναι τυχαίος ο Μαθία ούτε ο Κοβάσεβιτς ούτε φυσικά ο Βαλβέρδε και γι’ αυτό ο κ. Μαρινάκης τους εμπιστεύτηκε. Κι αυτοί με τη σειρά τους αναζητούν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν ακριβώς για τη… «δουλειά». Για ν’ ανεβάζουν επίπεδο τον Ολυμπιακό, για να τον καταστήσουν ικανό σε βάθος (συγκεκριμένου, βάσει προγραμματισμού) χρόνου να διεκδικήσει αυτό που πέτυχαν τόσες σωστά δομημένες ομάδες τα τελευταία χρόνια.

* Το έκανε η Πόρτο, κατακτώντας τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ επτά χρόνια μετά το Τσάμπιονς Λιγκ που πανηγύρισε επί Μουρίνιο. Γιατί όχι και ο Ολυμπιακός;

* Το έκανε φέτος η Σάλκε, φτάνοντας στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείοντας με συντριβή μάλιστα ολόκληρη κάτοχο (την Ίντερ). Γιατί όχι και ο Ολυμπιακός;

* Το έκανε πριν από μερικά χρόνια η Μονακό, φτάνοντας ως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί όχι και ο Ολυμπιακός;

Τη δυναμική την έχει, τους ανθρώπους που θέτουν τέτοιους στόχους τούς έχει, δουλειά χρειάζεται και σωστές επιλογές.

Ο χρόνος, άλλωστε, δουλεύει υπέρ του…

Με σεβασμό

 

Τελευταία Νέα