Erofil όλα τώρα

Gazzetta team
Erofil όλα τώρα

bet365

Η gazzella βρίσκεται στην έκθεση Athens Erotic Dream στο περίπτερο της erofil private at home, μιας υπηρεσίας που σας φέρνει στον προσωπικό σας χώρο όλα τα ερωτικά είδη και παιχνίδια.

Το erofil private at home σας φέρνει στο σπίτι, στο γραφείο, στο ξενοδοχείο, στο σκάφος ό,τι ζητήσετε και κάνει τα πάντα για να σας ικανοποιήσει, 24 ώρες το 24ωρο.

Σας φέρνουμε στο σπίτι, στο γραφείο, στο ξενοδοχείο, στο σκάφος . . . ό,τι μας ζητήσετε και κάνουμε τα πάντα για να σας ικανοποιήσουμε.

• Ερωτικά είδη, αξεσουάρ και αισθησιακά βοηθήματα
• Ολοκληρωμένες προτάσεις και πλήρης οργάνωση/ιδιωτικών party’s & happenings
• Οργάνωση αισθησιακών εκπλήξεων (private sensual surprises)
• Ιδιαίτερος κλειστός κύκλος μελλών
• NEW! Το πρώτο αισθησιακό θεατρικό ξενοδοχείο, σύντομα στις υπηρεσίες σας

private sex shop at home

Όλα τα ερωτικά είδη, τα καλυτέρα αξεσουάρ και παιχνίδια στον κόσμο, για πρώτη φορά στην Ελλάδα στον προσωπικό σας χώρο. Μόνο με ένα τηλεφώνημα είμαστε κοντά σας με ένα τεράστιο ζωντανό δειγματολόγιο και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έτσι πλέον, όχι μόνο βλέπετε τι ακριβώς αγοράζετε, αλλά παράλληλα ενημερώνεστε για τα πάντα, λύνετε κάθε απορία σας και εξασφαλίζετε ποιότητα και προστασία στα προσωπικά σας δεδομένα.

Επιλέξτε με την άνεση σας στο σπίτι, στο γραφείο, στο ξενοδοχείο ή σε όποιον χώρο επιθυμείτε, μόνοι ή με την παρέα σας, ποιοτικά ερωτικά βοηθήματα και παιχνίδια χωρίς όρια. Ρωτήστε και ενημερωθείτε χωρίς να σας ενοχλεί και να σας αγχώνει κανείς.

Απολαύστε το δικαίωμα της ζωντανής επιλογής των ερωτικών σας φαντασιώσεων.
Πλήρης σειρά όλων των προϊόντων, για όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις, για κάθε φαντασίωση. Αισθησιακά, ιδιαίτερα, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς.
Δωρεάν δειγματισμός και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Ενημερωθείτε από τους πιο έμπειρους και μοναδικούς συνεργάτες μας στο χώρο των sex shops at home, οι οποίοι τηρώντας πάνω απ' όλα την ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, θα σας κατευθύνουν στην καλύτερη και ικανοποιητικότερη επιλογή. Είναι πολύ σημαντικό ότι με κάθε αγορά σας παίρνετε γραπτή εγγύηση και κυρίως οδηγίες χρήσης και συντήρησης για όλα τα είδη μας.
Καλέστε μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με μεγάλη χαρά, κερδίζοντας πάνω από όλα την εμπιστοσύνη σας.


private party’s and happenings

Μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορούσε να βρει και να οργανώσει ένα πραγματικά αισθησιακό πάρτι. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, η ερασιτεχνική απόπειρα κάποιων «ειδημόνων» φίλων, μάλλον σε παταγώδη αποτυχία οδήγησε ή στην καλύτερη, σε θέαμα ε' κατηγορίας επαρχιακού στριπτιζάδικου. Αφήστε που τις περισσότερες φορές «οι καλλιτέχνες» δεν ήρθαν ποτέ ή στη χειρότερη με το που ήρθαν, τρόμαξαν την παρέα. Όσο για το κόστος; Αυτό κι αν είναι πρόβλημα.
Τώρα αναλαμβάνουμε για εσάς, να οργανώσουμε επαγγελματικά και ποιοτικά τα πάντα. Eσείς δεν θα κάνετε απολύτως τίποτα, εκτός απ' το να μας τηλεφωνήσετε. Βάζουμε τις ιδέες, τις προτάσεις και πάνω από όλα την υψηλή αισθητική. Από ένα απλό πάρτι για δύο, μέχρι μια ολόκληρη φιέστα.

Από εδώ και στο εξής ,τα γενέθλια, η γιορτή, η επέτειος, το bachelor party, θα είναι διαφορετικά, γιατί τα οργανώνουμε όλα με εμπειρία, εγγύηση και σεβασμό στον πελάτη μας.

Τα πάντα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Από το ποτό, το φαγητό, τη μουσική, τον φωτισμό, τους καλλιτέχνες, τις εκπλήξεις, τις τούρτες, τους χώρους, τα shows, τους χώρους (αν δεν υπάρχουν) μέχρι το κόστος, το οποίο εμείς φροντίζουμε να είναι πάντα μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του κάθε πελάτη μας και να μείνει απόλυτα χαρούμενος και ικανοποιημένος.

private sensual surprises

Η άλλη πλευρά της ερωτικής ζωής είναι εδώ. Πόσες φoρές δεν έχετε σκεφτεί να κάνετε μια μικρή έκπληξη στον σύντροφό σας; Πόσες φορές δεν θα θέλατε να ξεκλειδώσετε μια ενδόμυχη επιθυμία σας και πόσες φορές δεν καταφέρατε να κάνετε τίποτα απ όλα αυτά, τα οποία αλλάζουν την καθημερινότητα και ανανεώνουν τις σχέσεις μεταξύ δύο εραστών;

Τώρα δεν χρειάζεται να οργανώσετε πάρτι ή να κάνετε ολόκληρες προετοιμασίες και διαδικασίες. Απλά καλέστε μας ακόμα και για την πιο μικρή πικάντικη έκπληξη. Εμείς με την ατελείωτη φαντασία μας και τη μεγάλη εμπειρία όλων αυτών των ετών, θα δημιουργήσουμε την ανάλογη ατμόσφαιρα, θα στήσουμε το κατάλληλο σκηνικό σύμφωνα με την ερωτική σας φαντασίωση και επιθυμία, και θα έχουμε φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια για να ζήσετε μια μοναδική στιγμή με τον/τη σύντροφο σας. Στον χώρο τις επιλογής σας ή και σε χώρο όπου μπορούμε να ετοιμάσουμε εμείς για εσάς. Έχουμε τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα. Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο απαιτητικά και για όλες τις ερωτικές προτιμήσεις.

Εμείς σκηνοθετούμε το έργο, εσείς παίξτε όσο καλύτερα μπορείτε τον ρόλο σας.
Και επειδή τα έχουμε προβλέψει όλα για εσάς, μπορούμε να σας παρέχουμε και επαγγελματικές βιντεοσκοπήσεις και φωτογραφήσεις του έργου, για να θυμάστε πάντα τις ξεχωριστές αυτές προσωπικές σας στιγμές.

Όλα αυτά πάντα με την εγγύηση, τον σεβασμό και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που παρέχει το erofil private at home
Όσο για το κόστος; Θα είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη και για εσάς. Σας το υποσχόμαστε.

NEW… erofil sensual hotel theater

Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2011, το erofil private at home θα έχει αποκτήσει το διαμάντι των υπηρεσιών του. Το sensual hotel theater, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του για όλα τα μέλη και ορισμένους από τους πελάτες μας.
Το πρώτο αισθησιακό θεατρικό ξενοδοχείο.

Ένα απίστευτο και μοναδικό «ναό» συναντήσεων, διοργανώσεων partys, special events, όπου όλα είναι στημένα με θεατρικά σκηνικά, για όλες τις κατηγορίες των ερωτικών προτιμήσεων. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σας τα κρατάμε για έκπληξη και θα δοθούν μόνο στα μέλη μας.

erofil F club

Γίνετε τώρα και εσείς μέλος του erofil F club και αποκτήστε αμέσως τα μοναδικά προνόμια των μελλών μας, όπως:
• Κάρτα μέλους και free pass στο private του erofil sensual hotel theater
• Δωρεάν είσοδος και συμμετοχή στα events που διοργανώνει το club με γνωστούς καλεσμένους από τον χώρο του ερωτικού θεάματος
• Ειδικές τιμές και ιδιαίτερη προνομιακή μεταχείριση σε όλα τα συνεργαζόμενα strip shows, clubs και bar’s
• Δωρεάν συμμετοχή στα οργανωμένα events γνωριμιών μεταξύ μελών
• Ειδικές τιμές και από 20% μέχρι και 60% έκπτωση στα ερωτικά μας είδη και αξεσουάρ
• Μόνιμη ενημέρωση μέσω του site μας για όλα τα νέα της αγοράς στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας και όλες τις νέες υπηρεσίες

Όλα τα παραπάνω προνόμια ισχύουν μόνο για όσους έχουν εγγραφεί στο club και έχουν αποκτήσει το προνομιακό κόκκινο ή μαύρο PIN (κόσμημα αναγνώρισης) μέλους. Για τους πελάτες άλλων υπηρεσιών του erofil private at home, οι οποίοι δεν έχουν εγγραφεί στο club, δεν ισχύει καμία από τις προαναφερόμενες παροχές.
Για τους ορούς εγγραφής ενημερωθείτε από το τμήμα δημοσίων σχέσεων του erofil F club


Το erofil private at home υπενθυμίζει σε όλους τους φίλους του ότι η ερωτική προτίμηση του καθενός είναι δικαίωμα, δεν έχει φραγμούς και δεν αποτελεί taboo.
Καταδικάζουμε όμως με τον χειρότερο τρόπο και είμαστε ορκισμένοι εχθροί της παράνομης και εξαναγκαστικής εκμετάλλευσης συνανθρώπων μας, ιδιαίτερα δε, σε οτιδήποτε αφορά παιδική πορνογραφία και κακοποίηση ανηλίκων. Σε κάθε περίπτωση που κάποιο μέλος ή πελάτης μας αντιληφθεί μέσα από τη δική του ενασχόληση με τον χώρο, έστω και το παραμικρό σχετικά με τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα, σας παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώσετε άμεσα και ανώνυμα εάν το επιθυμείτε. Εμείς έχουμε τον τρόπο να καταγγείλουμε στις αρμόδιες αρχές και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τόσο αυτά τα παιδιά και τις γυναίκες, όσο και τις ίδιες μας τις οικογένειες.

 

Τελευταία Νέα