Ο Λιονέλ... Αμπντούν

Ο Λιονέλ... Αμπντούν

bet365

Ο Μαροκινός Αμπντούν ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα κάθε μέρα να παίρνει μεταγραφή για άλλη ομάδα. Το gazzetta.gr σας θυμίζει πόσες φορές έχει μεταγραφεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, υπάρχουν διαπραγματεύσεις του προέδρου της Καβάλας Σταύρου Ψωμιάδη με τον Παναθηναϊκό για μεταγραφή του στο «τριφύλλι». Ωστόσο, το γαϊτανάκι του ενδιαφέροντος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμπντούν στον ΠΑΟΚ


Πρώτη αναφορά στις 11 Δεκεμβρίου του 2010, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε την πρώτη κρούση στον Αμπντούν. Για λίγο καιρό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ «σίγησε», για να το επαναφέρει στο προσκήνιο ο γαλλικός Τύπος στις 26 Απριλίου του 2011, ο οποίος πλέον μιλάει για σχεδόν ολοκληρωμένη μεταγραφή...

Ο Αμπντούν στον Ολυμπιακό

Τη σκυτάλη στο... ενδιαφέρον πήρε ο Ολυμπιακός καθώς στις 11 Ιανουαρίου η L’ Equipe γράφει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και προτίθεται να αποκτήσει τον Τζαμέλ Αμπντούν από την Καβάλα! Έξι μέρες αργότερα, αναφορά στα κατορθώματα του Τζαμέλ Αμπντούν κάνει η ιστοσελίδα football365.fr και προσθέτει ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού με την απόδοσή του.
Στις 2 Μαρτίου σε συνέντευξή του στον Πρωταθλητή λέει για τον συμπατριώτη του Τζιμπούρ: «Θα ήταν όμορφο να ξαναβρεθούμε και ως συμπαίκτες κάπου, γιατί όχι και στον Ολυμπιακό».

Στις 16 Απριλίου, η αλγερινή εφημερίδα Le Buteur κάνει λόγο για συμφωνία του παίκτη και των «Αργοναυτών» με τους «ερυθρολεύκους» και στις 27 του ίδιου μήνα οι εφημερίδες γράφουν για τηλεφώνημα του Τζιμπούρ στον παίκτη της Καβάλας, στον οποίο λέει να έρθει με «κλειστά μάτια» στους «ερυθρόλευκους».

Στις 19 Απριλίου το αλγερινό πρακτορείο ειδήσεων φιλοξενεί και συνέντευξη του Σταύρου Ψωμιάδη, ο οποίος αναφέρει «Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να γίνει η μεταγραφή του Αμπντούν στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Η εμπορική του αξία υπολογίζεται στο ένα εκατ. ευρώ».

Δεν περνάνε πολλές ημέρες και συγκεκριμένα στις 29 του ίδιου μήνα, ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι εμπόδιο στο ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ για τον Αμπντούν είναι ο Ολυμπιακός.
Και πριν από λίγα 24ώρα, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα των Αλγερινών, η μεταγραφή του Αμπντούν στον Ολυμπιακό θεωρείται τελειωμένη και όπως τονίζεται ο διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας με τον συμπατριώτη και φίλο του, Ραφίκ Τζιμπούρ!


Ο Αμπντούν στον Παναθηναϊκό

Στις 3 Μαρτίου, σύμφωνα και πάλι με τη Le Buteur –που κάθε μέρα γράφει και άλλα–, ο παίκτης της Καβάλας είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά οι Πράσινοι συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για την απόκτησή του.
Στις 7 Απριλίου η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού, όπως γράφουν οι ελληνικές εφημερίδες, ξεχώρισε τον Αλγερινό και έβαλε ως προτεραιότητα την απόκτησή του.

Στις 19 Μαΐου η ιστοσελίδα mercato365.com αναφέρει πάλι πως ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα για τον Αμπντούν έναντι Ολυμπιακού και Μπούρσασπορ για να ολοκληρώσει σήμερα τη... μεταγραφή το Goal με το ταξίδι του Σταύρου Ψωμιάδη στην Αθήνα και τις επαφές με τους «πράσινους».

Ο Αμπντούν στην ΑΕΚ

Για την ΑΕΚ είναι «φτωχή» η μεταγραφολογία για τον Αμπντούν, καθώς υπάρχει μόνο στις 3 Μαρτίου, το δημοσίευμα της Le Buteur.

Τι λέει ο Αμπντούν

Στις 4 Μαρτίου ο μάνατζέρ του με συνέντευξη στην εφημερίδα Sportday, δηλώνει: «Από Ελλάδα πραγματικά δεν με έχει ενοχλήσει καμία ομάδα. Τουλάχιστον προς το παρόν. Ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Παναθηναϊκός». Και στις 8 Μαρτίου, ο Αλγερινός με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του, τόνισε ότι θέλει να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα, αλλά δεν τον ενδιαφέρουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. «Δεν μ' ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Θέλω να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά τα πράγματα δεν θα κυλήσουν χωρίς τη διαχείριση από τη διοίκηση της Καβάλας», ήταν τα λόγια του 25χρονου άσου.

Να δούμε λοιπόν πού θα καταλήξει ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής, καθώς μπορεί να ισχύει το «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» αλλά στην περίπτωσή του βλέπουμε πιο πιθανό το «πολύ κακό για το τίποτα»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα