Τρέχει για να προλάβει...

Τρέχει για να προλάβει...

Gazzetta team
Τρέχει για να προλάβει...

bet365

Αποφασισμένη να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τις μεταγραφικές της υποθέσεις είναι η ΑΕΚ. Εχουν γίνει ήδη οι πρώτες κινήσεις με προτάσεις στους Σολτάνι, Κοντοέ και Ματίας Ιγκλέσιας.

Οι επαφές με τους συγκεκριμένους παίκτες είναι σε προχωρημένο επίπεδο και στην Ένωση περιμένουν την θετική έκβαση των πραγμάτων ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, ειδικά των δύο πρώτων. Όσον αφορά τον Ιγκλέσιας και με τον Αργεντινό οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και ο υποβιβασμός της Λάρισας έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα.

Η υπόθεση του τερματοφύλακα

Όσον αφορά το θέμα του τερματοφύλακα στην ΑΕΚ συνεχίζουν να ψάχνουν παρότι ο Σάχα έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την Ένωση να ψάχνει για γκολκίπερ.

Για τον λόγο αυτό είχε γίνει και μία πρώτη προσέγγιση με τους Χαράλαμπο Ταμπάση και Σήφη Δασκαλάκη, αλλά και με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα