Πιάνει... λιμάνι ο Σάντσες!

Πιάνει... λιμάνι ο Σάντσες!

Gazzetta team
Πιάνει... λιμάνι ο Σάντσες!

bet365

O Κάρλος Σάντσες είναι πλέον πολύ κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν αποσπάσει ήδη θετική απάντηση από τον Κολομβιανό, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα και με τη Βαλενσιέν.

Ο Κάρλος Σάντσες αποτελούσε εξαρχής έναν εκ των μεγαλύτερων στόχων του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει ήδη τις απαιτούμενες κινήσεις και όπως φαίνεται ο αμυντικός χαφ της Βαλενσιέν θα γίνει σύντομα κάτοικος Πειραιά!

Ήδη ο Σάντσες έχει πει το... ναι στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος και από την πρόταση που του έχει γίνει αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν από την πειραϊκή ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αυτό που μένει πλέον είναι να δώσει θετική απάντηση και η Βαλενσιέν. Η γαλλική ομάδα πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως γι' αυτήν τη μεταγραφή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Σάντσες στο gazzetta.gr η πρόταση του είχε γίνει από τα μέσα Απριλίου. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στη Βαλενσιέν, δείχνοντας από πολύ νωρίς ότι θέλει τον παίκτη. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως ο ίδιος θέλει πολύ να παίξει στον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Γνωρίζει τόσο τις διακρίσεις της ελληνικής ομάδας όσο και παίκτες της.

Η επιμονή του Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε διευκρινίσει από την αρχή πως επιθυμεί πολύ την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες. Ο Ισπανός θεωρεί πως έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να παίξει και να προσφέρει πολλά στους Πειραιώτες σε μια νευραγλική θέση.

Ο Βαλβέρδε έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως μια μεγάλη ομάδα... χτίζεται από τα χαφ και το έχει ήδη μεταφέρει στη διοίκηση της ομάδας, η οποία από μέρους της προσπαθεί ώστε να μην του χαλάσει... χατίρι. Θέλει λοιπόν έναν πολύ καλό αμυντικό χαφ. Άλλωστε, πολύ καλή γνώμη για τον παίκτη έχουν και οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Ανδρέας Νινιάδης που τον έχουν δει αγωνιζόμενο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα