Βαγγέλη, ψάξου αλλού!

Gazzetta team

bet365

Τελικά, κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται πως σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή ποτέ δεν τα έχεις δει όλα. Από τη στιγμή μάλιστα που σε κάποιες περιπτώσεις το θράσος περισσεύει, τότε ανά πάσα στιγμή θα πρέπει είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε απίστευτα πράγματα από δαύτους.

Ήταν, λέει, ενοχλημένος ο Μαρινάκης με τον ορισμό του Κάκου στο κυριακάτικο ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο άνθρωπος που στο Καραϊσκάκη δεν είδε να συμβαίνει τίποτα σοβαρό και επιλήψιμο, να «ψάχνεται» για ένα παιχνίδι που στην τελική δεν πρέπει να τον ενδιαφέρει κιόλας. Διότι σαν Ολυμπιακός έχει... κλείσει για φέτος χάρη στον Καλόπουλο και την υπόλοιπη «παλιοπαρέα». Τι ζόρι τραβάει λοιπόν;

Όσο για τη Σούπερ Λίγκα, που υποτίθεται πως εκπροσωπεί, καλό θα είναι να μην εκτίθεται και να επιδεικνύει τέτοιες επιλεκτικές ευαισθησίες. Ειδικότερα από τη στιγμή που δεν έχει πάρει θέση στις σφαγές που προηγήθηκαν στα πλέι οφ, όπως σωστά του υπενθυμίζει και στην ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός.

Επίσης, ακόμη καλύτερα θα ήταν σιγά σιγά να ετοιμάζει και την παραίτησή του διότι δεν έχει καμία απολύτως δουλειά με αυτή την ιστορία, ούτε τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο να εκπροσωπείται στο πρόσωπό του. Με τον Ολυμπιακό ας κάνει ό,τι θέλει και ας «ψάχνεται» όσο και όπου θέλει. Με τα υπόλοιπα αστεία που βάζει να διαρρέουν από τους υπαλλήλους του, οφείλει να είναι πιο προσεκτικός.

Ρε, μήπως λέτε να φοβάται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μη χάσει τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ; Αν ισχύει αυτό τότε καλά κάνει και την ψυλλιάστηκε, οπότε τον συμβουλεύουμε να… ψαχτεί αλλού. Όπως δηλαδή συμβούλευσε και ο «Παραγκάρχης» τον «Περπινιάδη» πέρσι το καλοκαίρι με τη Μακάμπι και τον Ιταλό διαιτητή, άσχετα αν τελικά έμειναν και ρέστοι και εκτός Ευρώπης.

Να ψάξει αλλού για τα φράγκα, διότι ακόμη και διαλυμένος ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να γίνει Ολυμπιακός και να καταλήξει πέμπτος. Κουτσά στραβά θα βγει δεύτερος κι αν συμβεί αυτό θα παίξει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι άλλωστε η μοναδική ελληνική ομάδα που δεν παίρνει χαμπάρι από προκριματικά και αν φτάσει ως εκεί θα προκριθεί και στους ομίλους. Είτε παίζει με κανένα μεγαθήριο είτε με την Ανόρθωση ή τη Μακάμπι.

Εδώ που τα λέμε πάντως, όλοι μας τον καταλαβαίνουμε τον Μαρινάκη. Άμα έχεις συνηθίσει με τους Καλόπουλους, τους Παμπορίδηδες, τους Σιδηρόπουλος και τα άλλα «παιδιά», άμα σε πήραν τηλέφωνο στο ΟΑΚΑ και σου είπαν ότι ο Κάκος σε αδίκησε αντί να σου πουν ότι τον λέγανε Σισέ και μόλις τελείωσε, λογικό είναι να «ψάχνεσαι» και να βλέπεις φαντάσματα σε κάθε ευκαιρία.

Εμείς απλώς θα τον συμβουλεύσουμε να καθίσει και να απολαύσει αυτό που κατάφερε παίζοντας χωρίς αντίπαλο φέτος και να μην ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη. Και του το λέμε αυτό γιατί αν του χρόνου γίνει καμιά «στραβή» και βρει διοικητική ηρεμία ο Παναθηναϊκός, τότε πάλι θα «ψάχνεται» αλλού και δεν θα βρίσκει, και όσα ήξερε θα τα ξεχάσει.

 

Τελευταία Νέα