Εκνευρισμένος ο Τζιμπούρ...

Εκνευρισμένος ο Τζιμπούρ...

Εκνευρισμένος ο Τζιμπούρ...

bet365

Θυμωμένος με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες εμφανίζεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος τονίζει στο φιλικό περιβάλλον του ότι τίποτα δεν είναι όπως γράφεται και πως ο ίδιος θέλει μόνο μια μικρή οικονομική αύξηση στο συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Αλγερινός άσος εκμυστηρεύτηκε στο κοντινό του περιβάλλον πως η επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό και το μόνο που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι περίπου 150.000 ευρώ, τα οποία θέλει ο Τζιμπούρ ως επιβράβευση για την καλή σεζόν που είχε με τους Πειραιώτες και για όσα πρόσφερε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Δεν είναι όπως γράφονται τα πράγματα. Ο Ραφίκ θέλει σαν τρελός να μείνει στον Ολυμπιακό, απλά τις δύο πλευρές χωρίζουν 150.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Το μόνο που θέλει ο Τζιμπούρ είναι να επιβραβευτεί για όσα πρόσφερε...», τονίζει το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα