Φώτσης διετίας

Φώτσης διετίας

Gazzetta team
Φώτσης διετίας

bet365

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού τα βρήκε σε όλα με τον Αντώνη Φώτση, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εξέδρα», με τον Έλληνα άσο να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τους Πράσινους διάρκειας δύο ετών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ» ο διεθνής φόργουορντ θα παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης για ακόμα δύο χρόνια, καθώς συμφώνησε με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο Αντώνης Φώτσης φέτος διανύει μια από τις καλύτερες του χρονιές, καθώς είναι πολύ σταθερός τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Ελλάδα.

Στην Ευρώπη υπήρξε ίσως ο τρίτος πολυτιμότερος παίκτης του Τριφυλλιού στην πορεία του προς το έκτο ευρωπαϊκό κύπελλο, πίσω από Διαμαντίδη και Μπατίστ, σκοράροντας κατά μέσο όρο 8,4 πόντους, κατεβάζοντας 5,1 ριμπάουντ και έχοντας 0,7 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Ωστόσο και στην Α1 η παρουσία του ήταν σημαντική με 8,6 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 0,4 κοψίματα σε 28 ματς.

Ο 30χρονος άσος ήταν σημαντικό κομμάτι της ομάδας που κατέκτησε το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι τον επιβράβευσαν προσφέροντάς του νέο διετές συμβόλαιο.

Ο Φώτσης συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και έβαλε έτσι... ταφόπλακα στα όνειρα της Εφές Πίλσεν που καραδοκούσε για να τον αποκτήσει.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα