Μπήκε και ο Σανκαρέ

Gazzetta team
Μπήκε και ο Σανκαρέ

bet365

Στις υπηρεσίες του Καλίφα Σανκαρέ μπορεί να υπολογίζει ο Μάκης Κατσαβάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο κεντρικός αμυντικός της θεσσαλικής ομάδας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού. Αντίθετα εκτός πλάνων έμειναν οι Ούμπιντες και Ρόκας.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Κατσαβάκης απαρτίζουν οι: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Σανκαρέ, Aλβάρεζ, Mάρτιν, Σολάκης, Μητρόπουλος, Ζέλεσι, Tομάς, Aκόστα, Ζαραδούκας, Γκότοβος, Ντολεζάι, Μπρέσκα, Nέμεθ, Ζέρης, Ψυχογιός και Αναστασίου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου αναχωρεί σήμερα, Τρίτη μεσημέρι για την Αθήνα. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μήτσιος Χρήστος (Ηπείρου) με βοηθούς τους Μπαλτά Χρήστο (Αχαΐας) και Σωτηρόπουλο Χρήστο (Αχαΐας). Τέταρτος διαιτητής είναι ο Λαμπρόπουλος Μάριος (Ηλείας) και παρατηρητής ο Αμυγδαλής Γεώργιος (Σερρών).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα