Άλλο πρωτάθλημα, άλλο πλέι οφ...

Gazzetta team
Άλλο πρωτάθλημα, άλλο πλέι οφ...

bet365

Η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και το βαθμολογικό προβάδισμα που δίνει στα πλέι οφ, μάλλον αποτελούν... κατάρα όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, γεγονός που δείχνει να επαναλαμβάνεται και με τον Παναθηναϊκό.

Στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος για την περίοδο που διανύουμε τερμάτισε την κανονική περίοδο ο Παναθηναϊκός. Κάτι το οποίο βάσει τουλάχιστον προϊστορίας δεν του δίνει και το εισιτήριο για τα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ μετά το πέρας των πλέι οφ.

Τα πλέι οφ διεξάγονται από το 2008. Καμία μέχρι φέτος ομάδα που βγήκε στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, δεν κατάφερε να πάρει και το εισίτηριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 2008, στα πρώτα πλέι οφ, δεύτερη στην κανονική περίοδο είχε τερματίσει η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην τρίτη θέση. Το τέλος των πλέι οφ όμως, βρήκε τους «πράσινους» πρώτους στη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος και να αποκτούν το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ στα χέρια τους.

Ένα χρόνο μετά, το ίδιο έργο επαναλαμβάνεται μία ακόμη φορά. Αυτή τη φορά πάνω από το «τριφύλλι» είχε τερματίσει ο ΠΑΟΚ. Στο τέλος των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός και πάλι βρέθηκε στην κορυφή και έτσι ξαναπήρε το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρσι, ο Ολυμπιακός που είχε τερματίσει δεύτερος, βγήκε πέμπτος στη διαδικασία των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και στην κανονική περίοδο είχε τερματίσει τρίτος.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες των πλέι οφ

2007-2008

Τέλος πρωταθλήματος

2 ΑΕΚ

3 Παναθηναϊκός

4 Άρης

5 Πανιώνιος

Κατάταξη πλέι οφ

1 Παναθηναϊκός 21

2 ΑΕΚ 16

3 Άρης 7

4 Πανιώνιος 5

2008-2009

Τέλος πρωταθλήματος

2 ΠΑΟΚ

3 Παναθηναϊκός

4 ΑΕΚ

5 Λάρισα

Κατάταξη πλέι οφ

1 Παναθηναϊκός 18

2 ΑΕΚ 12

3 ΠΑΟΚ 9

4 Λάρισα 1

2009-2010

Τέλος πρωταθλήματος

2 Ολυμπιακός

3 ΠΑΟΚ

4 ΑΕΚ

5 Άρης

Κατάταξη πλέι οφ

1 ΠΑΟΚ 16

2 ΑΕΚ 9

3 Άρης 8

4 Ολυμπιακός 8

2010-2011

Τέλος πρωταθλήματος

2 Παναθηναϊκός

3 ΑΕΚ

4 ΠΑΟΚ

5 Ολυμπιακός Βόλου

Κατάταξη πλέι οφ μέχρι στιγμής

1 ΑΕΚ 8

2 ΠΑΟΚ 6

3 Παναθηναϊκός 4

4 Ολ. Βόλου 3

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα