Ο Σιδηρόπουλος στην Τούμπα
Τους διαιτητές για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ όρισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Άρχων του ντέρμπι της Τούμπας θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Γρηγόρη Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας) και Μιχάλη Καρσιώτη (Κορινθίας).
Τέλος, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Ολυμπιακό Στάδιο ορίστηκε ο Χρήστος Μήτσιος του Συνδέσμου Ηπείρου και βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς και Χρήστος Σωτηρόπουλος, αμφότεροι από τον Σύνδεσμο Αχαΐας.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (18/5 - 17:15, ΟΑΚΑ)
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Α' Βοηθός: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)
Β' Βοηθός: Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
4ος Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Παρατηρητής: Γιώργος Αμυγδάλης (Σερρών)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (18/5 - 19:30, γήπεδο Τούμπας)
Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Α' Βοηθός: Γρηγόρης Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας)
Β' Βοηθός: Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας)
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
Παρατηρητής: Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθηνών)
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
