Milos presents...

Milos presents...

bet365

Ξεκίνησε ως φέρελπις. Επιβεβαίωσε το ταλέντο του. Έγινε πρωταγωνιστής και δεν τρομάζει όταν όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω του. Μάλλον το απολαμβάνει! To gazzetta.gr σάς παρουσιάζει τις δέκα καλύτερες… παραγωγές του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

10. Ο πρωτάρης!

Στην πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, χρειάστηκε χρόνο για να μπορέσει να βρει τον ρόλο του στην ομάδα. Με τους Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, Λιν Γκριρ, αλλά και Μανώλη Παπαμακάριο στο ρόστερ, ο Μίλος Τεόντοσιτς προσπαθούσε να χωρέσει και να βρει χρόνο συμμετοχής. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ το κατάφερε και με το παραπάνω, καθώς ο τότε αρχηγός των Ερυθρολεύκων ήταν τραυματίας κι έπαιξε μόλις ένα λεπτό. Στις 10 Ιανουαρίου του 2008, οι Ερυθρόλευκοι έπαιρναν σπουδαία νίκη για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, απέναντι στην πανίσχυρη εκείνη την εποχή ρωσική ομάδα.

Ο Μίλος έπαιξε 32 λεπτά και είχε 20 πόντους, με 4/4 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 3/3 βολές, τρία ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και ένα κλέψιμο. Ο Ολυμπιακός νίκησει 71-67 και σκαρφάλωσε με εκείνη τη νίκη στη δεύτερη θέση του ομίλου του, πίσω φυσικά από την ΤΣΣΚΑ.

ΡΟΛΟΣ: Ο άβγαλτος πρωταγωνιστής καλείται να ανταποκριθεί σε νέο ρόλο και να αρπάξει την ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί.
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Γιάννης Μπουρούσης με 19 πόντους και εννιά ριμπάουντ.
ΣΚΗΝΗ: Επτά λεπτά πριν από το τέλος γύρισε το πόδι του και αναγκάστηκε να βγει. Όταν επέστρεψε, το γήπεδο τον υποδέχτηκε με standing ovation.
ΒΡΑΒΕΙΟ: Η νίκη που έφερε τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις του ομίλου.
ΛΟΓΟΣ: «Ο Τεόντοσιτς τραυματίστηκε κι όμως επέστρεψε αμέσως στο παρκέ και αυτός ήταν ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο στη νίκη». Πίνι Γκέρσον
ΤΡΕΪΛΕΡ


9. Βασίλισσα (Βικτόρια): Τα χρόνια της νιότης!

Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο. Ο αντίπαλος μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση στο μπάσκετ και το γήπεδο γεμάτο, ελπίζοντας να πανηγυρίσει την πρόκριση. Ο ήρωας έπαιξε πολλούς ρόλους στον αγώνα. Μπήκε για να μεταμορφώσει την ομάδα του, δέχτηκε χτύπημα από αντίπαλο και από την αδικία αφού χρεώθηκε και με τεχνική ποινή, αλλά το φινάλε του έργου είχε happy end.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 72-63 τη Ρεάλ Μαδρίτης, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον όμιλό του και παράλληλα την πρόκριση για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Αργότερα, βέβαια, θα αποκλειόταν από την ΤΣΣΚΑ, όμως αυτό λίγη σημασία είχε στις 20 Μαρτίου του 2008, όταν και διεξήχθη το ματς. Ο Μίλος Τεόντοσιτς αγωνίστηκε 19.28 λεπτά και είχε 1/1 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 4/4 βολές, για να προστεθεί στον πολύ καλό εκείνη τη βραδιά Παναγιώτη Βασιλόπουλο και να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό εκ του ασφαλούς.

ΡΟΛΟΣ: Παρότι ακόμα άπειρος από μεγάλα παιχνίδια, ο Μίλος Τεόντοσιτς ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες και στην κρισιμότητα του αγώνα.
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με 14 πόντους και έξι ριμπάουντ.
ΣΚΗΝΗ: Η μπουνιά που έφαγε από τον Λουίς Μπούλοκ και την οποία δεν είδαν οι διαιτητές.
ΒΡΑΒΕΙΟ: Η πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ.
ΛΟΓΟΣ: -
ΤΡΕΪΛΕΡ


8. Μίλος: Το πρώτο αίμα!

Όταν είχε φτάσει η ώρα για το πρώτο ντέρμπι της καριέρας του, ο ίδιος μάλλον δεν ήταν έτοιμος ή τουλάχιστον έτσι είχε κριθεί. Ίσως να μην ήταν ο Ολυμπιακός έτοιμος για να τον χωρέσει στο παιχνίδι. Μέσα στη διάρκεια της πρώτης του σεζόν με τους Ερυθρολεύκους τα πράγματα άλλαξαν τόσο, ώστε στο πρώτο ματς των πλέι οφ να έχει ρόλο και λόγο στον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει τον αγώνα στις 24 Μαΐου του 2008 με 83-79 χάρη στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος πήρε την κατάσταση πάνω του στα τελευταία λεπτά –και– χάρη σε ένα άστοχο δίποντο του Γιώργου Πρίντεζη.

Πριν συμβούν όμως όλα αυτά, την κατάσταση είχε πάρει στα χέρια του ο Μίλος Τεόντοσιτς. Μπήκε στο παρκέ όταν ο Ολυμπιακός βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο κι έχανε 17-8 στο δεκάλεπτο. Σημείωσε 10 πόντους κι έφερε την ομάδα του στο «Χ» (28-28), αναστατώνοντας τους αμυντικούς προσανατολισμούς και το σχέδιο των Πρασίνων. Τελείωσε το ματς με 13 πόντους (2/2 1π.μ 1/2 2π., 3/5 3π.), πέντε ασίστ και τρία ριμπάουντ.

ΡΟΛΟΣ: Σαν αδίστακτος δολοφόνος με κρύο αίμα, πήγε να αλλάξει τη ροή της ταινίας.
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Η αλήθεια είναι πως οι 22 πόντοι και οι πέντε ασίστ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκλεψαν την παράσταση, καθώς ο Παναθηναϊκός κέρδισε.
ΣΚΗΝΗ: Το επιθετικό του κρεσέντο που έβαλε τον Ολυμπιακό ξανά στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο.
ΒΡΑΒΕΙΟ: -
ΛΟΓΟΣ: -

7. Το φιλί της ζωής!

Low budjet ελληνική παραγωγή, που έχει ως τοπίο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τα νησιά! Δεν έχουμε Σίφνο, δεν έχουμε Μήλο, αλλά έχουμε Ρόδο. Εκεί που μετέφεραν στον Μίλος Τεόντοσιτς τη γνωστή ελληνική παροιμία που αφορά το πήδημα κι εκείνος την έκανε πράξη. Σε μια εποχή στην οποία παιζόταν ακόμα και το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό, ο Σέρβος γκαρντ έδωσε τις πιο ξεκάθαρες απαντήσεις για το ταλέντο του και για τη θέση του στον Πειραιά.

Ένα ματς από εκείνα που συνήθως έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα στο ελληνικό πρωτάθλημα για τους Διόσκουρους, λίγο έλειψε να στοιχίσει στον Ολυμπιακό. Ο Κολοσσός έκανε πολύ καλό παιχνίδι και αν δεν υπήρχαν δύο αστάθμητοι παράγοντες, μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Αφενός ήταν ο τραυματισμός του Σμιθ που αποδυνάμωσε τους γηπεδούχους και αφετέρου ο οίστρος του Τεόντοσιτς που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος πέτυχε 23 πόντους με 5/6 1π., 2/3 2π. και 6/7 3π., ενώ συμπλήρωσε στη στατιστική του τρεις ασίστ, τρία λάθη και δύο κλεψίματα.

ΡΟΛΟΣ: Ο πρωταγωνιστής παίζει το τελευταίο του χαρτί και βγαίνει κερδισμένος.
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Ζόραν Έρτσεγκ με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ.
ΣΚΗΝΗ: Τα τρία συνεχόμενα τρίποντα που έδωσαν διαφορά στον Ολυμπιακό στο τρίτο δεκάλεπτο.
ΒΡΑΒΕΙΟ: Η νίκη της ομάδας του με 79-73 και η ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του.
ΛΟΓΟΣ: «Συγχρόνως με την αποτελεσματικότητα που θέλουμε, επιθυμούμε και την πρόοδο των νέων παιδιών. Πολλές φορές δεν έχουν την εμπειρία τα παιδιά να διαχειριστούν στο υψηλό αυτό επίπεδο, την κατάσταση μέσα στο παιχνίδι. Βελτιώνονται όμως κι αυτό είναι σημαντικό. Ο Τεόντοσιτς και ο Έρτσεγκ είχαν μεγαλύτερη συγκέντρωση και υπομονή κι αυτό είναι προς όφελος της ομάδας μας». Παναγιώτης Γιαννάκης.
ΤΡΕΪΛΕΡ

6. Το εξπρές του μεσονυχτίου!

Όταν γυριζόταν και προβαλλόταν η ταινία, ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν αγέννητος. Ούτε ως ιδέα δεν θα μπορούσε να υπάρχει… Στην Τουρκία, όμως, βασάνισε με τον τρόπο του την Εφές Πίλσεν. Στις 7 Ιανουαρίου του 2010, ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη στην παράταση και ο Σέρβος γκαρντ ήταν εκείνος που έκανε τη μεγάλη διαφορά μέσα στο γήπεδο, πιστοποιώντας και επαληθεύοντας όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού του. Από την πιο απλή πάσα που θα έβγαζε αμαρκάριστο έναν συμπαίκτη του, μέχρι την πιο εμπνευσμένη ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς!

Και από το απλό τελείωμα της φάσης με ένα λέι απ, μέχρι το τρίποντο από τα οκτώ μέτρα την ώρα που η μπάλα έμοιαζε βαριά και ασήκωτη. Εκείνο το βράδυ, ο Μίλος Τεόντοσιτς βγήκε απ’ το παρκέ μόλις για τέσσερα απ’ τα 45 λεπτά και είχε 17 πόντους (2/4 2π., 4/5 1π., 3/4 τρίποντα), τέσσερα ριμπάουντ, τρία κλεψίματα και ένα λάθος. Ξεχάσαμε κάτι; Α, ναι! Το εκπληκτικό 12 (!!!) ασίστ, που συμπλήρωσε τη μαεστρική του εμφάνιση.

ΡΟΛΟΣ: Στο ρόλο του τουρίστα Μπίλι Χέιζ, με τη διαφορά πως δεν φυλακίστηκε στην Τουρκία, αλλά ο ίδιος τέλεσε τα βασανιστήρια!
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Τζος Τσίλντρες με 23 πόντους και πέντε ριμπάουντ.
ΣΚΗΝΗ: Στην πρώτη επίθεση του Ολυμπιακού στην παράταση, σκοράρει με τρίποντο απ' τα 8μ. για να ισοφαρίσει σε 80-80.
ΒΡΑΒΕΙΟ: Το διπλό του Ολυμπιακού μέσα στην Κωνσταντινούπολη.
ΛΟΓΟΣ: «Ο Μίλος μας βοηθάει πολύ και πρέπει να καταλάβει ότι δεν θέλουμε να είναι εντυπωσιακή για παράδειγμα μια εκτέλεσή του και μετά να κάνει μια όχι καλή επιλογή. Αυτό που προσπαθούμε να καταφέρουμε, είναι να τον κάνουμε να αποκτήσει διάρκεια στην απόδοσή του και να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα σκαμπανεβάσματα». Παναγιώτης Γιαννάκης
ΤΡΕΪΛΕΡ


5. Νο men’s land!

Όσο κι αν περνάνε τα χρόνια, όσο κι αν τα συναισθήματα ηρεμούν, πάντα υπάρχουν πράγματα που ζουν μέσα μας. Κάθε επίσκεψη στο Ζάγκρεμπ δεν μπορεί να είναι αδιάφορη για έναν Σέρβο και δεν ήταν διαφορετικά για τον Μίλος Τεόντοσιτς. Μόνο που ο άσος του Ολυμπιακού θα αποδείκνυε ακόμα μια φορά πως όταν μπαίνει στο παρκέ «παγώνει» το αίμα του και το μόνο που βλέπει μπροστά του είναι το καλάθι. Στον τέταρτο αγώνα των Ερυθρολεύκων για τη δεύτερη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας, η Τσιμπόνα προσπάθησε να κάνει την ανατροπή της χρονιάς!
Τα συνεχόμενα λάθη των παικτών του Ολυμπιακού στο φινάλε λίγο έλειψε να του κοστίσουν τη νίκη και να πάει στράφι η εμφάνιση του Σέρβου γκαρντ, ο οποίος με πέντε τρίποντα είχε κάνει πάλι σπουδαίο παιχνίδι. Στο τέλος ήταν εκείνος που σφράγισε τη νίκη, όντας ψύχραιμος από τη γραμμή των ελευθέρων βολών. Ο Ολυμπιακός κέρδισε 97-94 την Τσιμπόνα και ουσιαστικά σφράγιζε πρωτιά και πρόκριση στα πλέι οφ. Ο Μίλος Τεόντοσιτς τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους (3/4 1π., 2/3 2π., 5/8 3π.), τρία ριμπάουντ, έξι ασίστ, ένα κλέψιμο και δύο λάθη.

ΡΟΛΟΣ: Σε μια ατμόσφαιρα όχι ιδιαίτερα φιλική προς τον ίδιο, κατάφερε να αποδείξει και πάλι το κρύο αίμα που διαθέτει.
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Λίνας Κλέιζα με 20 πόντους.
ΣΚΗΝΗ: Στη γραμμή των ελευθέρων βολών, είχε 3/4 στα τελευταία οκτώ δευτερόλεπτα.
ΒΡΑΒΕΙΟ: Η νίκη του Ολυμπιακού.
ΛΟΓΟΣ: -
ΤΡΕΪΛΕΡ


4. Showtime!

Δεν πρόκειται μόνο για όρο που χρησιμοποιούν στο ΝΒΑ και ο οποίος θα ταίριαζε γάντι στην περίσταση, αλλά και για ταινία με σπουδαίο casting. Robert De Niro, Eddie Murphy, Renne Russo και πολλοί ακόμα πρωταγωνίστησαν στην αστυνομική κωμωδία του 2002 και εξίσου πολλά ήταν τα αστέρια στη διασκευή της. Ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν το μεγαλύτερο εξ αυτών σε μια βραδιά που δεν ήταν τόσο εύκολη όσο μαρτυρά το 90-73 επί της Προκόμ στις 25 Μαρτίου του 2010.

Ο Σέρβος γκαρντ είχε 14 πόντους με μόλις τρία άστοχα σουτ στο ματς, τρία ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος! Σε ισοφάριση του προηγούμενου ρεκόρ του είχε και 12 ασίστ, χωρίς να γνωρίζουμε αν η φάση του αγώνα καταλογίστηκε ως άστοχο σουτ ή ασίστ!!! Οι Ερυθρόλευκοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκαναν το 2-0 στα πλέι οφ απέναντι στην Προκόμ και στο δρόμο για το φάιναλ φορ στο Παρίσι.

ΡΟΛΟΣ: Σαν άνθρωπος για όλες τις δουλειές, σκόραρε και πάσαρε για τους συμπαίκτες του.
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Λίνας Κλέιζα 26 πόντους και 9 ριμπάουντ.
ΣΚΗΝΗ: Το σουτ-πάσα στο ταμπλό για τον Κλέιζα!
ΒΡΑΒΕΙΟ: Η νίκη του Ολυμπιακού και μια φάση που έπαιξε παντού!
ΛΟΓΟΣ: «Η φάση που πέταξε ο Μίλος την μπάλα στο ταμπλό είναι κάτι που έχουμε δοκιμάσει και στις προπονήσεις. Ο σκοπός είναι να τελειώσει η φάση με κάρφωμα, αλλά και το λέι απ καλό ήταν, δεν νομίζετε;» Λίνας Κλέιζα.
ΤΡΕΪΛΕΡ


3. Μίλος ΙΙ: Η αποστολή!

Δύο χρόνια μετά ή ένα χρόνο πριν… Ο καθένας μπορεί να διαλέξει την οπτική γωνία από την οποία θα το δει και το χρονικό σημείο που θα το τοποθετήσει. Ο Μίλος Τεόντοσιτς στην καλύτερη σεζόν του στην Ελλάδα, θα πανηγύριζε τον πρώτο του τίτλο με τον Ολυμπιακό. Και θα το έκανε με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο, αφού θα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού που διεξήχθη στις 20 Φεβρουαρίου του 2010. Ο πρώτος τελικός κυπέλλου της καριέρας του, αφού σε εκείνον που είχε προηγηθεί το 2009 δεν είχε συμμετοχή.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς θα τελείωνε το παιχνίδι με 22 πόντους, έστω κι αν δεν είχε τα καλύτερα ποσοστά. 4/6 δίποντα, μόλις 3/10 τρίποντα, τέσσερα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και εκείνο που έκρινε το ματς: Ο Σέρβος γκαρντ είχε 5/5 βολές, οι δύο εκ των οποίων στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, όταν το τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη έφερε τον Παναθηναϊκό σε απόσταση αναπνοής (σ.σ. 66-64), κόντρα σε ό,τι φαινόταν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

ΡΟΛΟΣ: Να βγει μπροστά και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο τρόπαιο.
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Λίνας Κλέιζα, που είχε 12 πόντους και οκτώ ριμπάουντ.
ΣΚΗΝΗ: Οι 2/2 βολές που έληξαν τον τελικό.
ΒΡΑΒΕΙΟ: Το κύπελλο Ελλάδας και πολυτιμότερος παίκτης.
ΛΟΓΟΣ: «Το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και όχι τα σουτ που έβαλα εγώ. Θέλαμε πολύ τον τίτλο και τα καταφέραμε. Αυτό έχει σημασία. Είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε τη δουλειά...» Μίλος Τεόντοσιτς.
ΤΡΕΪΛΕΡ


2. Μίλος ΙΙΙ: Η… ανυποταγή!

Δεν ήταν πλέον έκπληξη… Ο Μίλος Τεόντοσιτς εκείνου του πρώτου ντέρμπι είχε εξελιχθεί σε έναν από τους αναμφισβήτητους πρωταγωνιστές των αγώνων με τον Παναθηναϊκό και στους περυσινούς τελικούς θα ήταν ένας εκ των δύο κεντρικών προσώπων μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Έστω κι αν δεν ήταν πάντα για καλό λόγο! Τα… χειρότερα δεν είχαν έρθει στον δεύτερο τελικό κι έτσι το αγωνιστικό κομμάτι ήταν εκείνο που είχε μεγαλύτερη σημασία στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός ήθελε να κερδίσει για να στείλει το παιχνίδι εκ νέου στο ΟΑΚΑ και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς πέτυχε εκείνο το βράδυ 16 πόντους με 3/5 βολές, 2/3 2π. και 3/5 τρίποντα, ενώ θα πρόσθεσε στη στατιστική του ένα ριμπάουντ, τρεις ασίστ και τέσσερα λάθη. Ο Ολυμπιακός θα επικρατήσει με 79-72 του Παναθηναϊκού και θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για κατάκτηση του τίτλου.

ΡΟΛΟΣ: Να ηγηθεί της ομάδας του στην προσπάθεια να μην… υποταγεί στον αντίπαλο.
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Λίνας Κλέιζα με 17 πόντους και πέντε ριμπάουντ.
ΣΚΗΝΗ: Το τρίποντο που έστειλε τη διαφορά στο +13 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου.
ΒΡΑΒΕΙΟ: Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 1-1.
ΛΟΓΟΣ: -
ΤΡΕΪΛΕΡ


1. Μίλος IV: Η επιστροφή!

Μέχρι τώρα έψαχνε να βρει τον εαυτό του. Ταλαιπωρημένος από τις συνεχείς του υποχρεώσεις με Ολυμπιακό και Εθνική, ήρθε η στιγμή για το κλακάζ. Ο Μίλος Τεόντοσιτς έμοιαζε έξω από τα νερά του όλη τη σεζόν, πέρασε έναν τραυματισμό στη μέση που τον άφησε εκτός των πλέι οφ για την Ευρωλίγκα και επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή. Ίσως να μην είναι τυχαίο ότι το καλύτερό του παιχνίδι φέτος το έκανε σε ματς που έλειπε ο Βασίλης Σπανούλης, αφού αρκετοί θεωρούν πως οι δυο τους μπερδεύονται περισσότερο απ’ ό,τι συνεργάζονται!

Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Μίλος Τεόντοσιτς θυμήθηκε τα περυσινά του κατορθώματα κι έκανε ένα back to back, για να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του MVP στον τελικό του κυπέλλου. Ο Σέρβος γκαρντ είχε 18 πόντους με 4/4 1π., 4/5 2π. και 2/8 3π., προσθέτοντας στη στατιστική του τέσσερα ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και επτά ασίστ! Εκείνο που δεν προσμετράται στους αριθμούς είναι η κρισιμότητα του τριπόντου με… ταμπλό που έβαλε από τα επτά μέτρα!!

ΡΟΛΟΣ: Ο Μίλος χτυπάει πάντα δύο φορές!
ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο Γιάννης Μπουρούσης με 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ταπες.
ΣΚΗΝΗ: Το απίστευτο τρίποντο με ταμπλό που έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά με 66-64.
ΒΡΑΒΕΙΟ: MVP και πρώτος σκόρερ του τελικού.
ΛΟΓΟΣ: -
ΤΡΕΪΛΕΡ

 

Τελευταία Νέα