Μέτοχοι στα όρια του... μαζοχισμού!

Μέτοχοι στα όρια του... μαζοχισμού!

Μέτοχοι στα όρια του... μαζοχισμού!

bet365

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού στο gazzetta.gr, Νίκος Αθανασίου, γράφει για τους μετόχους που σφυρίζουν αδιάφορα δίπλα στο πτώμα του «τριφυλλιού», τις αργοπορημένες αλήθειες του Καραγκούνη και την απόγνωση του Φερέιρα.

Μάλλον τους αρέσει

Ο καταστροφικός πρώτος γύρος του Παναθηναϊκού στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ ολοκληρώθηκε στον Βόλο. Όπως φάνηκε, το +3 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν έφτανε. Για να είμαστε ειλικρινείς και +7 ή +10 να είχε διαφορά από τους υπόλοιπους, με αυτά τα χάλια πάλι σε δύσκολη θέση θα ήταν. Φυσικά, το... ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και η τραγική εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου αντανακλά στη διοικητική ανυπαρξία, στην οποία έχουν φέρει εδώ και έξι μήνες τον πολυμετοχικό οι μέτοχοι του κλαμπ. Στον... γύψο κανονικά και με τον νόμο.

Από πού να ξεκινήσει και πού να τελειώσει κανείς; Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι δεν έχουν τη στοιχειώδη ευθιξία να υπερασπιστούν τα δικά τους εκατομμύρια που έβαλαν με το... τσουβάλι το καλοκαίρι του 2008. Αν το έχουν ξεχάσει, η ομάδα που την έκανε «γιο-γιο» ο Βόλος, η ομάδα που σε κάθε παιχνίδι των πλέι οφ αδικείται εξώφθαλμα, η ομάδα που την κυνηγούσαν στο Φάληρο και τη χλεύαζαν στο Πανθεσσαλικό είναι δική τους! Δικό τους δημιούργημα. Δεν μπορεί, λοιπόν, κανείς να μην ντρέπεται για αυτό το ιστορικό χάλι του Παναθηναϊκού!

Η «κασέτα» του καθενός έχει κολλήσει στο δικό του... τραγούδι, την ώρα που ο κόσμος είναι πραγματικά τρελαμένος με όσα γίνονται. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε ένα πάρτι ρεβανσισμού δηλώνει ότι «βάζω το 3ο% όσων μαζευτούν και θα λειτουργώ ως 30%», ο Βγενόπουλος έχει εξαφανιστεί και απλά μια φορά τον μήνα μαθαίνουμε ότι... κάποτε θα μιλήσει, ο Πατέρας έχει αφήσει το καράβι στην τύχη του, ενώ ο Παύλος βλέπει τον Τζίγκερ σαν μόνη λύση και χαρακτηρίζει «ουρανοκατέβατους» τους ανθρώπους που μαζί του μπήκαν στην ΠΑΕ! Στην παρουσίαση της ΠΕΚ στο πλευρό του Βγενόπουλου ήταν ο Παύλος και ο Θανάσης.

Όλα αυτά και ενώ στα ταμεία του συλλόγου βρίσκεται το... αστρονομικό ποσό των 260.οοο που έβαλε ο Πολέμης. Όλα αυτά και ενώ ο Παναθηναϊκός είναι πιο ανύπαρκτος από ποτέ στα κέντρα αποφάσεων και οδηγείται μαθηματικά σε ιστορική αποτυχία στα πλέι οφ!

Αλήθειες με καθυστέρηση

Δεν είναι λίγες οι φορές που το κλίμα από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρο και είχε μεταφερθεί προς τα έξω. «Πηγαίνουμε σαν πρόβατα επί σφάγη», έλεγαν οι παίκτες του «τριφυλλιού», αλλά κανείς δεν είχε τα... κότσια να βγει και να μιλήσει δημόσια για την εικόνα εγκατάλειψης. Το έκανε ο Γιώργος Καραγκούνης. Σαν σωστός αρχηγός. Αυτό που λένε όλοι οι συμπαίκτες του δήλωσε ο «τυπάρας», χωρίς να βγάζει την... ούρα και τα χάλια των ποδοσφαιριστών απέξω. Όταν σε τρία ματς το «τριφύλλι» διαμαρτύρεται και σωστά για: πέναλτι στην Τούμπα, διπλό πέναλτι του Μανωλά στον Σισέ και γκολ οφσάιντ που κρίνει το ματς στον Βόλο, κάποιος πρέπει να βγει και να μιλήσει.

Το ζήτημα είναι ότι ασέλγεια στο πτώμα του Παναθηναϊκού δεν είχαμε μόνο στον Βόλο. Η διοικητική ανυπαρξία οδήγησε το κλαμπ να είναι ευάλωτο παντού και ο Καραγκούνης και ο κάθε Καραγκούνης θα έπρεπε αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τα «όργια» που έγιναν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Να βάλουν στη θέση τους εκείνους που έχουν καταντήσει τον περυσινό νταμπλούχο σε αυτό το χάλι. Όταν ακούγεται μέσα στα αποδυτήρια ότι «έχουμε που έχουμε τα χάλια μας, μας σφυρίζουν λες και είμαστε ο Λεβαδειακός», σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.

Σε απόγνωση ο Πορτογάλος

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση αρκετοί... φωτογραφίζουν ως νούμερο ένα υπαίτιο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Σίγουρα ο Πορτογάλος έχει ευθύνες, αλλά στο μπάχαλο που επικρατεί είναι ανήμπορος να βάλει... φρένο στον κατήφορο. Για προπονητής προσλήφθηκε, δέκα ακόμη δουλειές πρέπει να κάνει και δεδομένα δεν μπορεί. Και αυτός παρατημένος στη μοίρα του είναι, περιμένοντας από τους παίκτες να ξυπνήσουν και να βγάλουν λίγο εγωισμό μέσα στο γήπεδο.

Πιστεύει στην αξία τους, έχει μιλήσει... διάκοσιες φορές στην Παιανία για το... σεντόνι, αλλά δεν μπορεί να κάνει και μαγικά. Το μόνο θετικό είναι πως δεν παρατάει τα όπλα. Θα παλέψει μέχρι το τέλος. Αν μπορέσει να... παρασύρει και τους παίκτες του, θα το δούμε στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα