Πρωτάθλημα και Πόλη!
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν έφτασε η στιγμή να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τον τίτλο του πρωταθλητή, απάντησε: «Νομίζω ναι. Έτσι φαίνεται. Έχουμε κάνει τρεις νίκες σε τρία διαφορετικά γήπεδα φέτος και όλοι πιστεύουμε ό,τι θα πάμε για το πρωτάθλημα».
Από μέρους του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασε: «Σε δέκα περίπου μέρες είναι οι τελικοί στο ΣΕΦ. Σήμερα πανηγυρίζουμε για το Κύπελλο, όμως από τη Δευτέρα, έχουμε και πάλι προπονήσεις. Παίξαμε με τόσες απουσίες. Χωρίς τον βασικό μας σέντερ, χωρίς τον Σπανούλη αλλά και τον Βασιλόπουλο και πάλι καταφέραμε να κερδίσουμε. Οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα έδειξαν τα αυγά τους!».
... για να συνεχίσει: «Στην Ευρώπη δείξαμε ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες φέτος. Με τη Σιένα η σειρά δεν πήγε όπως θέλαμε. Οι παίκτες μας δεν απέδωσαν όπως έπρεπε. Όμως η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να συνεχίσει. Είμαστε αισιόδοξοι. Το επόμενο φάιναλ φορ είναι στην Κωνσταντινούπολη. Εμάς μας αρέσει η Πόλη και θέλουμε να είμαστε εκεί για να διεκδικήσουμε ό,τι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε φέτος».
Για τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο ήταν το δεύτερο Κύπελλο αλλά το πανηγύρισε, όπως είπε, πιο πολύ από το πρώτο: «Το χάρηκα περισσότερο από το πρώτο; Γιατί; Επειδή είμαι Ολυμπιακός... και τρελαίνομαι», είπε γελώντας!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
