Εν αναμονή αποφάσεων ο Ντε Χέα
Ο νεαρός Ισπανός τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης ξεκαθάρισε πως δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του και τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει στον ισπανικό σύλλογο, υποστηρίζοντας:
«Θα αποφασίσω στις 30 Ιουνίου. Οι γονείς μου θα επηρεάσουν την απόφασή μου. Είναι πάντα στο πλευρό μου. Μακάρι να συνεχίσω για πολλά χρόνια στην Ατλέτικο. Δεν είναι το παν να βγάλεις πολλά χρήματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός Ισπανός τερματοφύλακας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
