Πρωτοσέλιδη «ντόπα»!

Πρωτοσέλιδη «ντόπα»!

Πρωτοσέλιδη «ντόπα»!

bet365

Ο κόσμος δεν ήταν ο μόνος που περίμενε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αλλά κι ένα... πωρωτικό κολάζ πρωτοσέλιδων πριν από την πόρτα των αποδυτηρίων.

Ο κόσμος βρέθηκε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ για να εκφράσει το παράπονό του για την ακριβή τιμή των εισιτηρίων του κυριακάτικου τελικού κυπέλλο Ελλάδος, αλλά και να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες. Το τελευταίο φρόντισε να κάνει κι ο... PONY 4, εμφανώς θαυμαστής του Φραγκίσκου Αλβέρτη!

Όπως και πέρυσι πριν από τον πρώτο τελικό της Α1, ένα κολάζ με πρωτοσέλιδα εφημερίδων της επομένης της ήττας στο ΣΕΦ «περίμενε» τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κολλημένα σε μία τζαμαρία του κλειστού πριν από την είσοδο των αποδυτηρίων.

«AΦΕΝΤΙΚΟ!», «ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ», «Έτρωγε σίδερα», «ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!», «ΦΙΕΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ - ΜΕΘΥΣΙ και στα καλάθια», «ΑΦΕΝΤΙΚΟ!», «ΛΑΜΨΗ ΘΡΥΛΟΥ - ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!» ήταν τα ερυθρόλευκης απόχρωσης πρωτοσέλιδα της 17/4 που έγιναν κολάζ, με την υποσημείωση του... PONY 4: «ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 0-3... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ ΝΤΑΜΠΛ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα