«Τελειώστε τον ΠΑΟ!»

Gazzetta team

bet365

Κύριε πρόεδρε, «Τελείωσέ τους» τώρα... Το λένε πολλοί, όλοι εκείνοι οι οποίοι βλέπουν το πτώμα του Παναθηναϊκού να σέρνεται από τερέν σε τερέν και να εισπράττει ήττες ή να... κατακτά ισοπαλίες!!!

Το απόλυτο κατάντημα.

Τι εννοούν εκείνοι οι οποίοι λένε «τελειώστε τώρα τον Παναθηναϊκό»; Προφανώς θυμούνται τις επιθυμίες του Γ. Βαρδινογιάννη για τον Ολυμπιακό, αλλά αξίζει να το κάνει κάποιος; Και γιατί να το κάνει;

Θα ’ναι εγκληματικό να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί αυτό θα παρασύρει και τον Ολυμπιακό. Και οι Πειραιώτες δεν θέλουν να κερδίζουν ένα... πτώμα! Έναν αντίπαλο ανυπόληπτο. Τον δυνατό Παναθηναϊκό θέλουν, γιατί αυτό δίνει αξία και στη νίκη. Τη μετατρέπει σε ΘΡΙΑΜΒΟ!

Αφήστε που ένας καλός Παναθηναϊκός θα κρατάει σε διαρκή εγρήγορση τον Ολυμπιακό!

Γεγονός που οδηγεί σε ακόμα καλύτερες μεταγραφές, σε ακόμη καλύτερη οργάνωση σε πιο δυνατή ομάδα.

Έχω την πεποίθηση πως αυτό το «τελειώστε τον Παναθηναϊκό» έχει απόλυτη σχέση με την ενδυνάμωση του Ολυμπιακού.

Αυτό ακριβώς απαιτούν οι φίλοι της ομάδας από τον κ. Μαρινάκη. Τους διαβεβαιώ πως δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ακόμα πιο... τρελός απ’ αυτούς. Και το ευρωπαϊκό του όραμα δεν είναι απλά ένας στόχος, ένα όνειρο της στιγμής αλλά η βαθιά του επιθυμία.

Και γι’ αυτόν τον πόθο κοιτάζει να πάρει παίκτες απ’ τις πρώτες θέσεις της βιτρίνας, με κορυφαία την περίπτωση Πιζάρο, αλλά και του Κολομβιανού Σάντσες, ποδοσφαιριστών που ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν τη διαφορά!

Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από κανέναν στον Πειραιά να «τελειώσουν» τους αντιπάλους τους. Το κάνουν με εξαιρετικό τρόπο οι ίδιοι οι πολυμετοχικοί, γιατί να υπάρξουν βοήθειες απέξω;

Υπάρχει όμως η ΜΕΓΑΛΗ επιθυμία για ακόμα πιο ΔΥΝΑΤΟ Ολυμπιακό κι αυτό είναι ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ σε ΚΑΘΕ κίνηση.

Απ’ τον νέο τεχνικό διευθυντή ως τον τελευταίο πιτσιρικά των ακαδημιών.

Με σεβασμό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα