Κατήγγειλε Ηρακλή ο Αστέρας!

Κατήγγειλε Ηρακλή ο Αστέρας!

Κατήγγειλε Ηρακλή ο Αστέρας!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Καταγγελία στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας σε βάρος του Ηρακλή, έκανε την Παρασκευή ο Αστέρας Τρίπολης, περνώντας έτσι στην... αντεπίθεση!

O Αστέρας Τρίπολης ζήτησε να αφαιρεθούν επτά βαθμοί από το γηραιό, βασιζόμενοι στο άρθρο 22 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ περί «διαστρέβλωσης αγώνα». Η καταγγελία βασίζεται στο έγγραφο που κατέθεσε ο Σοφοκλή Πιλάβιος στη Βουλή, περί πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας.

Η τελική βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας δεν έχει επικυρωθεί ακόμη και, αν τελικά αφαιρεθούν οι επτά βαθμοί από τον Ηρακλή, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 35 βαθμούς, τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέφτει στην 14η θέση (28 β.) και ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει 31 βαθμούς, ανεβαίνει στην 13η θέση και σώζεται από τον υποβιβασμό. Μέσα στις προσεχείς ημέρες η διοίκηση του Ηρακλή θα κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα