«Πέθανε» στο «Καραϊσκάκης»

«Πέθανε» στο «Καραϊσκάκης»

«Πέθανε» στο «Καραϊσκάκης»

bet365

Ο Παναθηναϊκός μετά την εμφάνιση στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκης», δείχνει πως... πέθανε και δεν μπορεί να «αναστηθεί». Το gazzetta.gr θυμίζει πως oι «πράσινοι» έχουν μόλις τρεις νίκες από τις 19 Φλεβάρη και έπειτα!

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε χθες κόντρα στην ΑΕΚ άλλη μια τραγική εμφάνιση, από αυτές που έχει συνηθίσει όλους τους φιλάθλους τους τελευταίες τρεις μήνες. Όλα τα καλά... σταμάτησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»!

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό μπορεί να έχασε (2-1) αλλά αυτό έγινε με τη βοήθεια της διαιτησίας. Στις 19 Φεβρουαρίου ήταν και το μοναδικό καλό ματς του «τριφυλλιού», αφού φαίνεται ακόμα και σήμερα πως οι παίκτες του έχουν μείνει στο «Καραϊσκάκης» και δεν λένε με τίποτα να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.

Μετά το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», ο Παναθηναϊκός είχε αλλά επτά ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ για να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση και να μπει με καλύτερο πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Όμως δεν κατάφερε τίποτα από τα δύο. Η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό αντί να μειωθεί αυξήθηκε, ενώ την τελευταία αγωνιστική έχασε και από τον Ολυμπιακό Βόλου μπαίνοντας στο μίνι τουρνουά με έναν βαθμό λιγότερο.

Έντεκα χαμένοι βαθμοί!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Μετά το «Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και έχασε ακόμα δύο βαθμούς με το 1-1 που παραχώρησε. Στις 6 Μαρτίου πήγε στο «AEL FC ARENA» και ηττήθηκε (2-0) με κάτω τα χέρια από τη σχεδόν υποβιβασμένη Λάρισα, δείχνοντας πως δεν έχει όρεξη για τίποτα πλέον.

Μοναδική... αναλαμπή για τους «πράσινους» ήταν η νίκη στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή με 3-1 και η δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία στο Ολυμπιακό Στάδιο με την Κέρκυρα (2-1).

Όμως, η χαρά των πράσινων φιλάθλων δεν κράτησε για πολύ, αφού οι τραγικές εμφανίσεις έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στις Σέρρες. Η χειρότερη ομάδα της Σούπερ Λιγκ και ήδη υποβιβασμένη (βλέπε Πανσερραϊκός) πήρε το τρίποντο (1-0) από τον Παναθηναϊκό. Μια καλή... παρένθεση ήταν μία αγωνιστική πριν από το τέλος, όταν το «τριφύλλι» νίκησε τον Αστέρα με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο φινάλε της Σούπερ Λιγκ οι «πράσινοι» έπαιζαν στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό και ήθελαν την ισοπαλία ή τη νίκη για να τον βγάλουν εκτός πλέι οφ και να μπουν αυτοί στο μίνι τουρνουά με τέσσερις βαθμούς. Το βράδυ της 17ης Απριλίου βρήκε τους Θεσσαλούς να πανηγυρίζουν τη νίκη με 3-2 και την είσοδό τους στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός το μόνο που κατάφερε ήταν να ξεκινήσει τα πλέι οφ με τρεις βαθμούς αντί για τέσσερις!

Συνολικά στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός έχασε 14 βαθμούς και μετά το ματς στο «Καραϊσκάκης» παραχώρησε 11 (!) βαθμούς, παίζοντας μάλιστα με αρκετές από τις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.

Τραγικός και στα πλέι οφ

Η τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και στα πλέι οφ, καθώς στις δύο αγωνιστικές που έχουν γίνει μέχρι τώρα, όχι μόνο δεν έχει νικήσει, αλλά έχει χάσει και το προβάδισμα που είχε για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι» μπορεί το πρωί της 8ης Μαΐου να ήταν πρώτοι στα πλέι οφ και με διαφορά δύο βαθμών, αλλά το πρωί της 13ης Μαΐου τους βρίσκει πίσω από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Πλέον, τα «κολλητά» ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι τα πιο κρίσιμα της σεζόν, ίσως πιο κρίσιμα και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΣΚΟΡ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

19/02/11

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

2-1

Σούπερ Λιγκ

26/02/11

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

1-1

Σούπερ Λιγκ

06/03/11

Λάρισα – Παναθηναϊκός

2-0

Σούπερ Λιγκ

12/03/11

Ηρακλής – Παναθηναϊκός

1-3

Σούπερ Λιγκ

20/03/11

Παναθηναϊκός – Κέρκυρα

2-1

Σούπερ Λιγκ

03/04/11

Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός

1-0

Σούπερ Λιγκ

10/04/11

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρ.

1-0

Σούπερ Λιγκ

17/04/11

Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός

3-2

Σούπερ Λιγκ

08/05/11

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

2-1

Πλέι οφ

12/05/11

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

1-1

Πλέι οφ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα