«Αν φταίνε πολλοί, να μην τιμωρηθεί κανείς»!!!

Miltos+
«Αν φταίνε πολλοί, να μην τιμωρηθεί κανείς»!!!

bet365

Τώρα σώθηκε ο Ηρακλής! Αφού οι βολευτές σώσανε πρώτα ολόκληρη Ελλάδα (γι΄ αυτό γίνεται το «σώσε»), αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για να σώσουνε και τη φουκαριάρα την ομαδούλα που πληρώνει στα σπασμένα στο πλαίσιο -ακόμα- μιας εξυγίανσης.

Φωνάξανε, λοιπόν, τον Πόντιο Πιλάφιο που όλο νίπτει τας χείρας του κι αυτός, για να αποδείξει πως σωστά έπραξε η Ομοσπονδία, τους πήγε ένα πλαστό χαρτί του Ηρακλή που βρήκε πρόχειρο (έτσι και αποφασίσει η Έπο να βάλει φωτιά στα πλαστά έγγραφα που έχουν μαζευτεί στα γραφεία της, στην Αθήνα θα έχουν τρεις μέρες νύχτα - ίδιο αποτέλεσμα τριήμερης νύχτας είχαμε κι όταν έκλασε η θεια Λάμπρω στο χωριό, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία).

Τέλος πάντων, έδειξε το χαρτί το τζούφιο, έριξε και κάτι άλλες τζούφιες για το περίφημο αυτοδιοίκητο - αδιοίκητο του ποδοσφαίρου, του είπανε «να εξετάσουμε τους φακέλοι όλων των ομάδες» (αυτό προφανώς το είπε ο βολευτής - πρώην ποδοσφαιριστής που έχει πατεντάρει τα ορθογραφικά λάθη στον προφορικό λόγο), ο Πιλάφιος τους είπε «θα το σκεφτούμε» εννοώντας «σιγά μην το σκεφτούμε» και μετά, του νομικού εκπροσώπου της Έπο του ξέφυγε πως «πάμε να σώσουμε μια ομάδα και θα κάνουμε κακό στις άλλες»!

Και μετά έγινε, λέει, κουβέντα, για το ενδεχόμενο να επανεξεταστούν τελικά «τους φακέλοι των ομάδες» και να αποδειχτεί πως κι «άλλοι ομάδων» έχουν λερωμένη τη φωλιά τους με πλαστά χαρτιά. Τι προτάθηκε στην περίπτωση να υπάρχουν κι άλλα πλαστά χαρτιά; Συχωροχάρτια! «Άμα υπάρχει κάτι μεμπτό, να μην τιμωρηθεί κανείς»!

Να τα κουκουλώσουνε, δηλαδή! Όπως κουκουλώνονται άλλα και άλλα στο ελληνικό κοινοβούλιο, γιατί να μην σκεπαστεί ακόμα ένα σκανδαλάκι τοσοδά μπροστά στα Βατοπέδια και να μη νιώθουν οι αγνοί παράγοντες του ποδοσφαίρου αποπαίδια;

Αντί, δηλαδή, να ανοίξουν τους φακέλους για να αποκαλύψουν όλους τους παράνομους, οι βολευτές θέλουν να ψάξουν για παρατυπίες για να καλύψουν όλους αυτούς που τις έκαναν και να γλιτώσει κι ο Ηρακλής!

Τότε γιατί δεν ανοίγουν και τους φακέλους των νομικών υποθέσεων, ώστε να απελευθερώσουν όσους βρίσκονται στις φυλακές, εφόσον υπάρχουν κάποιοι παράνομοι έξω από αυτές;

Στο φινάλε, πάντως, εκείνος που τελικά φταίει λιγότερο, είναι αυτός που τιμωρείται: ο φουκαράς ο Ηρακλής. Αν το κράτος λειτουργούσε σωστά, αν οι ποδοσφαιρικές αρχές λειτουργούσαν σωστά, αν όλο το σύστημα λειτουργούσε σωστά, τότε θα τσίμπαγαν εγκαίρως τον πλαστογράφο ή τον μπαταχτσή παράγοντα, θα πλήρωνε αυτός για τις βρομιές του κι ο Ηρακλής θα ήταν καθαρός. Όλοι τους, δηλαδή, θα ήταν καθαροί και δεν θα χρειάζονταν Επιτροπές (συμ)Μορφωτικών Υποθέσεων για να συμμορφωθούν ή να ...παραμορφωθούν.

Τώρα, ενώ όλοι είναι μέσα στο βόθρο, αποφάσισαν να απαγορέψουν στον Ηρακλή να κάνει το ψιλό του...

Μέχρι να αποφασίσουν αν το ζητούμενο είναι πραγματικά η εξυγίανση ή τα ψηφαλάκια, εγώ, ο Μίλτος, να ΄μαι καλά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα