Κεφαλιές…

Κεφαλιές…

Κεφαλιές…

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τη Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη και τις αποδείξεις που κατατέθηκαν και έκλεισαν στόματα, αλλά άνοιξαν τις προοπτικές για το μέλλον.

Δεν σας κρύβω ότι τη Γ.Σ. της Λέσχης την περίμενα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δύο μήνες τώρα, που η λασπολογία και η παραπληροφόρηση είχε χτυπήσει κόκκινο. Παράλληλα ήθελα να δω τις αντιδράσεις για τα στοιχεία που θα κατατεθούν, αλλά και αυτά που θα ανακοινωθούν.

Δεν σας κρύβω ότι ήταν ακριβώς αυτές που περίμενα.

Τι λέγονταν όλο το προηγούμενο διάστημα; Πέντε εκατ. ευρώ χρέη φόρτωσε ο Αθανασιάδης την ΠΑΕ. Τι αποδείχθηκε από την έκθεση του ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ. Ότι 4,5 εκατ. ευρώ πλήρωσαν για χρέη προηγούμενων χρήσεων, στη διετία το έλλειμμα είναι περίπου 300 χιλιάδες και φέτος ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ήταν θετικό το πρόσημο, περίπου 800 χιλιάδες ευρώ!!!

Δεν μας δίνουν τα στοιχεία, έλεγαν. Μετά έγραψαν ότι τα πήραν τα στοιχεία, αλλά τώρα λένε ότι πάλι δεν τα πήραν!

Λέγονταν και γράφονταν για τις υποθέσεις Κόκε, Βιτόλο, Χαβίτο, Κάμπορα, Παλαθουέλος, τις δικαστικές υποθέσεις, για το θέμα του σήματος, για τις μεταγραφές.

Τι παρουσιάστηκε στη Λέσχη με αποδείξεις και ονόματα;

Κατατέθηκε το συμφωνητικό με τον Κάμπορα, η λύση συνεργασίας χωρίς καμία απαίτηση από τον παίκτη, αλλά και το ιδιωτικό συμφωνητικό ότι δεν μπορεί να πάει για δύο χρόνια σε άλλη ελληνική ομάδα.

Για τον Κόκε παρουσιάστηκε το συμφωνητικό που αναφέρει ότι ο ΑΡΗΣ θα πάρει 650 χιλιάδες ευρώ (το εξαγόρασε ο ίδιος ο παίκτης) και συνολικά θα ωφεληθεί ένα εκατ. ευρώ βάσει συμβολαίου. Αναγκάστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ να καταθέσει ακόμα και την ιατρική γνωμάτευση για τη σκωληκοειδίτιδα, γιατί κι αυτό αμφισβητήθηκε!!!

Για την περιβόητη υπόθεση του Βιτόλο κατατέθηκε το συμφωνητικό με τη Σανταντέρ που κάνει λόγο για συμφωνία ύψους 750 χιλιάδων ευρώ. Παράλληλα κατατέθηκε και η προσφυγή στη FΙFΑ για τη διεκδίκηση των χρημάτων.

Για τον Χαβίτο κατατέθηκε το συμφωνητικό με τη Λα Κορούνια, με το όφελος για τον ΑΡΗ να είναι περίπου 300.000 ευρώ. Παράλληλα κατατέθηκε η απόφαση της FIFA που δικαιώνει τον ΑΡΗ σε σχέση με το ποιος φταίει (η ευθύνη είναι της Λα Κορούνια) για τη μη έκδοση δελτίου του στην Ισπανία.

Για τον Παλαθουέλος κατατέθηκε το χαρτί της καταγγελίας στη FIFA, η οποία θα εκδικαστεί το επόμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα με την ειδοποίηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Για τις νομικές υποθέσεις ο νομικός της ΠΑΕ Σπύρος Χριστοφορίδης κατακεραύνωσε τις αστειότητες για όλες τις υποθέσεις και φυσικά δεν όρθωσε κανείς λέξη ενώπιον των μελών της Λέσχης παρά το γεγονός ότι μιλούσε ο κ. Σκόρδας πάνω από 40 λεπτά χωρίς να πει τίποτα.

Όπως ξεκαθάρισε ο άνθρωπος προς όλους τους άσχετους ότι η ΠΑΕ κατοχύρωσε το σήμα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και όχι του ΑΣ όπως ορισμένοι παραπληροφορούσαν.

Όπως φυσικά αποκαλύφθηκε ότι είχε υπογραφεί και συμβόλαιο με έναν Αλβανό παίκτη ονόματι Μανούκα, με τη FΙFΑ να ενημερώνει για κατάθεση προσφυγής ύψους 200.000 ευρώ!

Όπως καταρρίφθηκε η χαζομάρα περί αδυναμίας στα κέντρα των αποφάσεων.

Όπως βεβαίως καταρρίφθηκε και η λάσπη για το ARIS FM. Που μέχρι χθες λεγόταν ότι το πληρώνει η ΠΑΕ 500 χιλιάρικα και οι δημοσιογράφοι είναι στο payroll της. Βγήκε ο Τουρώνης, τους ξεφτίλισε και τώρα το γύρισαν λέγοντας ότι είναι ιδιωτική επιχείρηση!!! Λες και δεν σημειώθηκε από την πρώτη στιγμή ότι είναι μια συνεργασία του κ. Τουρώνη με τον ΑΣ ΑΡΗ.

Υπήρξαν όμως, με εξαίρεση τον κ. Σκόρδα, και δηλώσεις για το μέλλον. Υποσχέσεις από τα δύο ψηφοδέλτια του κ. Αθανασιάδη και του κ. Στεφανίδη, τις οποίες άκουσαν τα μέλη. Υποσχέσεις σε σχέση με συμμετοχή της ΠΑΕ στη δημιουργία νέου γηπέδου, βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα εμπορικό, αγωνιστικό, διοικητικό.

Υπήρξαν όμως και ορισμένες ήδη καταγεγραμμένες πράξεις από την πλευρά της απερχόμενης διοίκησης. Ήδη είναι έτοιμο το νέο site, με νέο e-shop, νέο e-ticketing (που θα δώσει μεγάλη ανάσα στην επαρχία) και newsletter δωρεάν για τα μέλη της Λέσχης. Επίσης παρουσιάσθηκε η μελέτη για τα τουρνικέ που έχει ήδη δρομολογηθεί, όπως επίσης και η μελέτη για τα φωτοβολταϊκά που θα αποφέρουν έσοδα ύψους 6,5 εκατ. ευρώ για την ΠΑΕ. Σημείωση απαραίτητη, στο νέο γήπεδο (με το καλό, όσο δύσκολο κι αν είναι) μπορούν να μεταφερθούν. Γεγονός είναι επίσης το λεωφορείο για την Κ20 και την Κ17. Επίσης κλεισμένη είναι ήδη η προετοιμασία για το Καρπενήσι, το Ζέεφελντ και φιλικά παιχνίδια στο εξωτερικό. Θετική και η κίνηση για την επετειακή φανέλα του 2012 και τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, όπου θα απεικονίζεται ο Λευκός Πύργος! Γιατί ο μεγαλύτερος σύλλογος της Μακεδονίας δεν το «παίζει» απλά και μόνο μακεδονομάχος!

Βέβαια τα… πουλάκια συνεχίζουν και κελαηδούν στους ίδιους ρυθμούς. Για αυτούς η ταφόπλακα έχει οριστεί στις 22 Μαΐου…

ΥΓ1. Θεωρώ ότι η επιδίωξη του κ. Σκόρδα να κάνει άνω κάτω τη Συνέλευση εν μέρει στέφθηκε με επιτυχία. Πιστεύω ότι με τις ύβρεις προς πάσα κατεύθυνση, αυτό το οποίο ήθελε το πέτυχε. Εξόργισε τους πάντες και υπήρξαν και ορισμένοι που κακώς αντέδρασαν. Ήταν όμως η τελευταία φορά. Προσωπικά δεν θα ξανασχοληθώ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, όσες φορές κι αν με κατηγορήσει και επί προσωπικού. Δεν το αξίζει…

ΥΓ2. Οι μάσκες έπεσαν και έγιναν χίλια κομμάτια, όπως ακριβώς σας είχα σημειώσει. Ο κάθε ένας που τοποθετείται επώνυμα μπορεί να… φοράει και μια μάσκα, μπορεί και όχι. Όλοι κρινόμαστε. Κάποιοι δεν χρειάζεται να φοράνε κάποια συγκεκριμένη μάσκα. Φοράνε τη μάσκα της ανωνυμίας. Κι ακριβώς έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται…

ΥΓ3. Όταν φτάνει στο σημείο και ο Ολυμπιονίκης μας Αλέξανδρος Νικολαΐδης να βγαίνει εκτός εαυτού, καταλαβαίνετε τι γίνεται…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!