Η πρόκληση Μιραλάς

Gazzetta team

bet365

Κύριε πρόεδρε, Τελικά, ποιος κέρδισε στο απρόβλεπτο ντέρμπι Μαρινάκη-Μιραλάς;

Η απάντηση είναι απλή: Ο Ολυμπιακός.

Αυτό που προέκυψε, το συμπέρασμα που βγήκε απ’ αυτή τη διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών είναι το γεγονός πως οι Πειραιώτες έχουν ΣΤΙΒΑΡΗ διοίκηση που ΞΕΡΕΙ να χειρίζεται τόσο λεπτές υποθέσεις.

Γιατί αν «περνούσε»του Βέλγου, θα σας υπέγραφα πως ο Ολυμπιακός θα ’χε χάσει το πρωτάθλημα (υπερβολικό μεν, αληθινό δε...) γιατί πολύ απλά θα ’χε χάσει τα αποδυτήρια!!!

Κάθε παίκτης θα ’χε να λέει το παράπονό του «γιατί αυτός και όχι εγώ» και ο Ολυμπιακός θα ’χε απολέσει το σημαντικότερο όπλο του, την ομοψυχία.

Ο κ. Μαρινάκης κέρδισε επίσης κάτι πολύ σημαντικό, το γεγονός πως και οι τελευταίοι παίκτες γνωρίζουν καλά πλέον πως έχουν να κάνουν με έναν πρόεδρο που «δεν μασάει». Με μία διοίκηση της οποίας το δόγμα είναι σαφές: Πάνω απ’ όλα και πάνω απ’ όλους Η ΟΜΑΔΑ!

Ένα πολύ ωραίο μήνυμα πήραν και οι μανατζαραίοι, οι οποίοι χρησιμοποίησαν «εκβιαστικά διλήμματα»... Και όχι μόνο αυτοί αλλά και τα συνεταιράκια τους...

Δεν τους «πέρασε» και πλέον θα ’ναι προσεκτικοί και οι υπόλοιποι, εκείνοι που κάνουν... κακές σκέψεις.

Τελικά τι κέρδισε ο Μιραλάς;

Το αυτονόητο: Από παιδί έγινε ΑΝΤΡΑΣ. Ο οποίος ξέρει να χειρίζεται πλέον μόνος του τις υποθέσεις που τον αφορούν και ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ για το μέλλον του.

Κέρδισε επίσης μια ομάδα που τον ΣΕΒΕΤΑΙ και τον εκτιμά, ο ίδιος απέδειξε πως ΣΕΒΕΤΑΙ την υπογραφή του και κράτησε ΑΝΟΙΧΤΟ τον δίαυλο αγάπης με τον κόσμο που τον λάτρεψε και συγχωρεί ένα μικρό λάθος.

Το θέμα είναι να συνεχίσει να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, γιατί και ο Ολυμπιακός και ο ίδιος έχουν να κερδίσουν πολλά απ’ αυτή την αμφίδρομη σχέση.

Με σεβασμό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα