Ολυμπιακός σε Κάλμα: «Μείνε με λιγότερα»

Ολυμπιακός σε Κάλμα: «Μείνε με λιγότερα»

Ολυμπιακός σε Κάλμα: «Μείνε με λιγότερα»

bet365

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Παντελή Ταρνατώρο είχε σήμερα ο Γιάννης Καλμαζίδης. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν στον προπονητή της ομάδας πως θέλουν να μείνει ως πρώτος με λιγότερα όμως λεφτά από ότι έπαιρνε πέρσι ως δεύτερος. Την Τετάρτη η τελική συνάντηση, με τον «Κάλμα» να κοιτάζει και Ευρώπη, καθώς δεν είδε θετικά την πρόταση.

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Γιάννης Καλμαζίδης, ξεκινώντας ως δεύτερος προπονητής, έχει καταφέρει να κατακτήσει ως πρώτος, ισάριθμα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Η δουλειά του έχει εκτιμηθεί και στον Ολυμπιακό θέλουν να τον κρατήσουν, ωστόσο αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι αν κρίνουμε από την σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παντελής Ταρνατώρος μίλησε με τον νεαρό προπονητή λέγοντάς του πως οι «ερυθρόλευκοι» τον θέλουν ως πρώτο, προτείνοντάς του όμως λιγότερα λεφτά και από πέρσι, όταν και η συμφωνία που είχε γίνει ήταν για δεύτερος προπονητής. Μάλιστα οι Πειραιώτες ανέφεραν πως ίδια πολιτική θα ακολουθηθεί και στους παίκτες, όπως και εκεί αναμένονται να γίνουν μειώσεις συμβολαίων.

Ο Καλμαζίδης είναι αλήθεια πως δεν είδε καθόλου θετικά αυτή την πρόταση και όχι μόνο στο οικονομικό κομμάτι, καθώς δεν είναι και ότι καλύτερο να έχεις κατακτήσει το νταμπλ και αντί αυτό να επιβραβεύεται οικονομικά να σου λένε για γενναία μείωση. Την Τετάρτη θα υπάρξει και άλλη επαφή, μιας και ο… Σουηδός θέλει να μείνει, αλλά σίγουρα με καλύτερους όρους. Αν τελικά δεν βρεθεί άκρη, τότε υπάρχει η σκέψη και για την Ευρώπη, μιας και στην Ελλάδα το πρωτάθλημα θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο.

Αν τελικά τα βρουν οι δύο πλευρές και πριν τις εκλογές του Ερασιτέχνη θα υπάρξει το ψάξιμο και οι επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους. Στον Ολυμπιακό θα κοιτάξουν να βρουν φθηνές και καλές λύσεις κάτι που φυσικά επιθυμούν όλες οι ομάδες. Το τι θα γίνει με την παραμονή ή όχι του Γιάννη Καλμαζίδη στους «ερυθρόλευκους» θα ξεκαθαριστεί σε σημαντικό βαθμό την Τετάρτη (μπορεί να ανανεωθεί το ραντεβού τους), με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα