Μένει Πειραιά ο Μιραλάς!

Μένει Πειραιά ο Μιραλάς!

Gazzetta team
Μένει Πειραιά ο Μιραλάς!

bet365

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται ο Κέβιν Μιραλάς με τους όρους που έθεσαν οι «ερυθρόλευκοι». O Βέλγος άσος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμφώνησαν σε όλα μέσα σε πολύ καλό κλίμα και μακριά από τον... Ενροτό!

Ο Βέλγος άσος τόνισε ακόμα μια φορά στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά με τους όρους που υπάρχουν ήδη στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους»!

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συνάντηση δεν κράτησε πάνω από... πέντε λεπτά, αφού ο Μιραλάς εξέφρασε στον Βαγγέλη Μαρινάκη τη θέλησή του να μείνει στον Ολυμπιακό και κράτησε όπως αναμενόταν αποστάσεις από τον μάνατζέρ του, τον Κριστόφ Ενροτό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα