Γκαρσία: «Σημαντικό βήμα πρωτιάς»

Γκαρσία: «Σημαντικό βήμα πρωτιάς»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Σημαντικό βήμα πρωτιάς»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στην εξάλειψη του πλεονεκτήματος των «πρασίνων», στο σημαντικό βήμα που έγινε, αλλά και στη συγκέντρωση που πρέπει να υπάρχει ως το τέλος. «Kάθε ματς και ένας τελικός» τόνισε ο Βιεϊρίνια.

«Είναι σημαντικό να αρχίζεις με νίκη το πρώτο ματς των πλέι οφ και μάλιστα κόντρα σε αντίπαλο που είχε ήδη τρεις βαθμούς. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν είναι στιγμή να πανηγυρίσουμε, παίζουμε μέσα στην εβδομάδα και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι» τόνισε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός μέσος στάθηκε στους στόχους του ΠΑΟΚ λέγοντας: «Στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν όλα, αλλά στόχος μας να κερδίσουμε στα πλέι οφ. Είναι πιθανό να μας βοήθησε η διακοπή, να ξεκουραστήκαμε, αλλά και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Σε τέτοιο γήπεδο η ομάδα παίζει καλύτερα».

Από την πλευρά το ο Βιεϊρίνια τόνισε: ««'Oλη η ομάδα προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και να παίρνει τη νίκη σε κάθε ματς. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε, αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος μας. Την Πέμπτη υπάρχει ακόμα ένας τελικός» τόνισε ο Πορτογάλος. Όσο για την δική του απόδοση, ο MVP της σημερινής αναμέτρησης είπε «Δεν μπορώ να ξέρω, αν είμαι πιο φρέσκος. Τα πόδια μου πάντως τα αισθάνομαι... σκοτωμένα. Μας βγήκαν κάποια πράγματα, κερδίσαμε αυτοπεποίθηση και φάνηκε στο γήπεδο».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα