Ο «Ζοτς» και τα... μαγικά του!

Gazzetta team
Ο «Ζοτς» και τα... μαγικά του!

bet365

Ο καταλανικός κι ο μαδριλένικος Τύπος μιλούν με τα καλύτερα για τον Νικ Καλάθη, που ήταν ένα από τα... μαγικά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ετοιμάζεται για τον όγδοο τίτλο του!

Η καταλανική Sport, που αφιερώνει το πρωτοσέλιδό της στον Ζοσέ Μουρίνιο και τις πέντε αγωνιστικές τιμωρία από την UEFA, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι αναφέρει στον τίτλο του χθεσινού ημιτελικού «Ο Ομπράντοβιτς στον τελικό», ενώ υπογραμμίζει αρκετές φορές πως σε περίπτωση νίκης στον αυριανό τελικό θα φτάσει στα οκτώ ευρωπαϊκά τρόπαια.

Όσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρει πως διανύει «"σκοτεινές" ημέρες» κι η Μακάμπι απέκλεισε μία ομάδα χωρίς λύσεις.

Η επίσης καταλανική Mundo Deportivo, που, από την πλευρά της, θεωρεί λίγες τις πέντε αγωνιστικές στον προπονητή της ποδοσφαιρικής Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζει πως «ο Ομπράντοβιτς είναι ένα βήμα μακριά από τον όγδοο τίτλο του», ενώ για τον δεύτερο ημιτελικό κάνει λόγο για μία «εύθραυστη Μαδρίτη».

Η μαδριλένικη Marca, με τη σειρά της, θεωρεί πως ο Ζοσέ Μουρίνιο επαναστατεί μόνος του κόντρα στην UEFA και δίνει τη δική του μάχη, ενώ «κρύβει» χαμηλά την ήττα-αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από τον τελικό του Final Four, κάνοντας απλή αναφορά και μόνο στο σκορ.

Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού εξυμνεί την εμφάνισή του Νικ Καλάθη, καθώς και την άμυνα του Δημήτρη Διαμαντίδη και σημειώνει πώς όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος, η As της Μαδρίτης, που επίσης στέκεται στο πλευρό του Ζοσέ Μουρίνιο, γράφει στο πρωτοσέλιδό της για τη Ρεάλ που «"έπεσε" στο Final Four» και προσθέτει εντός τη «ντροπή που γνώρισε στη Βαρκελώνη».

Για τον Παναθηναϊκό δεν έχει να πει τίποτα κακό και πώς άλλωστε, αφού «τα μαγικά του Ομπράντοβιτς έσωσαν τον Παναθηναϊκό», ενώ υπογραμμίζει το ρόλο του Νικ Καλάθη που «χρησιμοποιήθηκε για να χαλάσει τα σχέδια της Σιένα».

 

Τελευταία Νέα