ΠΑΟΚ και στο φεγγάρι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ και στο φεγγάρι

bet365

Διαβάσαμε τελευταία, πως σύμφωνα με την Παγκόσμια Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS), ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρίσκεται στην 60η θέση της σχετικής κατάταξης, αλλά είναι η καλύτερη Ελληνική ομάδα, με Άρη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ακολουθούν πιο πίσω. Βέβαια, αυτή η πρωτιά που κατέλαβε η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι είναι η πρώτη για φέτος.

Να θυμίσουμε ότι το Φεβρουάριο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με χρηματικό πρόστιμο και δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και όπως καταλαβαίνετε αποτελεί και αυτό μια μοναδική πρωτιά για το δικέφαλο του Βορρά. Ο Μπερντές όμως το πήγε λίγο πιο κάτω. Έψαξε και έμαθε πως ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι ήταν και αυτός... ΠΑΟΚτσής! Η αποκλειστική φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε σήμερα, μας δείχνει ξεκάθαρα τον Νήλο Αρμστρονγκίδη στο φεγγάρι με φραπέ στο ένα χέρι και την αθλητική εφημερίδα στο άλλο, ενώ η σημαία του ΠΑΟΚ υψώνεται κοκκαλωμένη λίγο πιο πίσω. Για όλους μας το «ΠΑΟΚ παντού» ήταν γνωστό, τώρα πλέον γνωρίζουμε ότι... ΠΑΟΚ και στο φεγγάρι!

Στείλτε τις δικές σας photoshop/μοντάζ δημιουργίες με θέματα της επικαιρότητας στο [email protected] και η καλύτερη φώτο θα δημοσιεύεται στο τέλος κάθε βδομάδας στη στήλη του Μπερντέ στο gazzetta.gr

* κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για μεγαλύτερο μέγεθος.

*Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στο προφίλ του Μπερντέ στο Facebook, για το twitter εδώ και εδώ για να τα πούμε μέσα από το gazzetta community ή στείλτε e-mail στο [email protected]

*Διαμορφώστε τώρα τον Firefox σας με personas του Μπερντέ, για τους Τζιοβάνι, Ριέρα, Σισέ, Βιεϊρίνια. Κάντε κλικεδώ. Νέο persona Δημήτρης Διαμαντίδης.

 

Τελευταία Νέα