Σπανός: Σκοτώνουν το ποδόσφαιρο!

Σπανός: Σκοτώνουν το ποδόσφαιρο!

Gazzetta team
Σπανός: Σκοτώνουν το ποδόσφαιρο!

bet365

Με την κατάθεση του προέδρου του Ατρομήτου Γ. Σπανού συνεχίστηκε ο κύκλος των καταθέσεων στο πλαίσιο της έρευνας για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του τελικού!

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Περιστερίου, ο οποίος μετά τις εξελίξεις αυτές έχει υπονοήσει σαφώς ότι θέλει να φύγει από τον χώρο του ποδοσφαίρου, υποστήριξε πώς δεν είχε άμεση γνώση των επεισοδίων αλλά εισέφερε όλα όσα υπέπεσαν στην αντιλήψή του, τονίζοντας πώς αυτές οι εικόνες «σκοτώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Κατάθεση όμως ενώπιον του αντεισαγγελέα Αν. Κανελλόπουλου έδωσε και ο εκπρόσωπος του ΟΑΚΑ που έχει υπογράψει τη σχετική σύμβαση με την εταιρεία ασφάλειας του γηπέδου (security). Δικαστικές πηγές έλεγαν με νόημα ότι ευθύνες για την φύλαξη αλλά και για την έρευνα στο χώρο του γηπέδου πριν από κάθε αγώνα έχουν εκτός από την αστυνομία και άλλα πρόσωπα, και γι'αυτό το λόγο κάλεσε τον εκπρόσωπο του ΟΑΚΑ προκειμένου να του καταθέσει πως γίνονται οι έλεγχοι πριν από κάθε κρίσιμο αγώνα.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κληθούν επισης από τον εισαγγελέα και οι επικεφαλής αστυνομικοί διευθυντές που ήταν υπεύθυνοι για τα μέτρα τάξης στο γήπεδο του ΟΑΚΑ ενώ χθες εξετάστηκε και ο αστυνομικός διευθυντής Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κανελλόπουλος διεξάγει κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προς κάθε κατεύθυνση, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ζητήσει κατάθεση και από τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Στ.Αδαμίδη.

Δικαστικές πηγές τονίζουν πάντως ότι οι θλιβερές αυτές εικόνες δεν θα σταματήσουν εάν αλλάξει η νομοθεσία προς το αυστηρότερο......

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα