Σκοπιανές σημαίες και επεισόδια!

Σκοπιανές σημαίες και επεισόδια!

Σκοπιανές σημαίες και επεισόδια!

bet365

Χιλιάδες φίλαθλοι του Ηρακλή βρίσκονται στους δρόμους με την κατάσταση να είναι έκρυθμη μετά την απόφαση για υποβιβασμό στην Football League! Γραφικότητες με σκοπιανές σημαίες, «πέσιμο» στον Τάκη! Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της πόλης όπου έγινε χρήση σημικών από τα ΜΑΤ.

Αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι είναι οι φίλαθλοι του Ηρακλή που έχουν μαζευτεί στο Κατσάνειο προκειμένου να ενημερωθεί από τους κ.κ Τάκη και Γκεσόπουλο μετά την απόφαση της δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ να μην δώσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα ορισμένοι οπαδοί «ξέφυγαν» καθώς κρατάνε σημαίες των Σκοπίων στα χέρια τους και πάνω στην γενική σύγχυση που επικρατεί ζητάνε να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και να πάει να αγωνιστεί στο αντίστοιχο των Σκοπίων!

Στην περιοχή υπάρχουν δυνάμεις των ΜΑΤ καθώς η κατάσταση είναι έκρυθμη. Οι φίλαθλοι του «Γηραιού» ξεκίνησαν την πορεία προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης (σ.σ όπου υπάρχουν μικρής έκτασης επεισόδια και καμένοι κάδοι), ενώ υπάρχει ο ενδεχόμενο να πάνε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Από την οργή των οπαδών του Ηρακλή δεν γλύτωσε ούτε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Τάκης καθώς οι πιο θερμόαιμοι του επιτέθηκαν φραστικά, ενώ έριξαν και μερικές... ψιλές πριν βρεθούν οι «πυροσβέστες» να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Επεισόδια λαμβάνουν χώρα επί την Τσιμισκή με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κανουν χρήση χημικών για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Μετά από αρκετή ώρα το πλήθος έχει διασπαστεί και τα πράγματα πλέον είναι πιο ήρεμα. Οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη παραμένουν στο Δημαρχείο, όπου θα πάνε και οι οπαδοί για να συνεχιστεί η συμβολική κατάληψη.

Δημόσιο κάλεσμα στους πολιτικούς και πολιτειακούς φορείς της πόλης για να βρεθούν την Πέμπτη (5/5) στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, απευθύνει ο Ερασιτέχνης, κατόπιν συμφωνίας με τον Γιάννη Μπουτάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα