Πάνω από όλα…. ΕΓΩ!

Πάνω από όλα…. ΕΓΩ!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης στο blog του στο gazzetta.gr γράφει για το πόσο εύκολα μπορούν ορισμένοι να ξεχνούν και να αναιρούν όλα όσα υποστήριζαν με πάθος στο πρόσφατο παρελθόν μέσα στην «οικογένεια» του Άρη.

Πριν από δύο χρόνια ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας θεώρησε ως μομφή προς το πρόσωπό του τον έλεγχο που βάσει καταστατικού είχε κάθε δικαίωμα να κάνει η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ. Απλά και μόνο την αίτηση του ελέγχου την αρνήθηκε λέγοντας: «Προκαλέσατε ένα προεκλογικό κλίμα λάσπης, ψεμάτων και σπίλωσης της προσωπικότητάς μου. Ήταν μια καθοδηγούμενη ενέργεια και δημιουργήσατε την αίσθηση ότι υπάρχουν παρατυπίες στα οικονομικά της ΠΑΕ Άρης, σε μια εποχή που εμείς καταθέταμε τον φάκελο της εταιρίας για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ. Το ίδιο έκανε και ο ΑΣ. Βγάλατε προς τα έξω ότι η ΠΑΕ έχει οικονομικό πρόβλημα. Εγώ λοιπόν δεν ζητάω από κανέναν να με απαλλάξει και ας λέω ότι ο Αρης είναι ελέγξιμος μέχρι το τελευταίο ευρώ» (sport.gr 11-05-09).

Παράλληλα σημείωνε ότι στον βωμό της προεκλογικής καμπάνιας δεν είναι δυνατόν να τρομοκρατείται ο κόσμος του ΑΡΗ: «Δεν επιτρέπεται στον βωμό της προεκλογικής καμπάνιας να πλήττεται με αυτόν τον τρόπο η εικόνα της ομάδας και να τρομοκρατείται ο κόσμος του Άρη. Με τον Νέτο γράφτηκε ότι του είπα πως θα φύγει, ενώ μιλήσαμε για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η ομάδα έχει διοίκηση και στεγανά, που κάποιοι όμως πάνε να καταρρίψουν και να κάνουν ζημιά».(Exedra.gr 4-5-09).

Σήμερα πλέον ως εκδότης αναιρεί τα πάντα. Δημοσιοποιεί τα στοιχεία της εταιρίας μη υπολογίζοντας ότι και φέτος και με πολύ πιο αυστηρά κριτήρια η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατέθεσε φάκελο για αδειοδότηση. Φέρεται εναντίον όλων όσοι έχουν διαφορετική άποψη από αυτόν. Άχρηστη η διοίκηση της ΠΑΕ, συμμάχησε με την «ελεγχόμενη» διοίκηση της Λέσχης και τον Ερασιτέχνη που είναι «διαλυμένος» (κι ας παίρνει το ένα τμήμα μετά το άλλο πρωταθλήματα). Σε αυτούς κάνει κουμάντο ο «κακός» SUPER-3 (τον οποίο γράφει με μικρά και ελληνικά γράμματα όπως ακριβώς και οι φίλοι του ΠΑΟΚ!) που επιπλέον έχει αλώσει και τον ARIS FM, όπου δουλεύουν οι «κακοί» δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια. Επίσης για όσους δεν δουλεύουν στον ARIS FM, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συμμαχεί με ΜΜΕ τα οποία είναι… φιλοπαοκτσήδικα για να πετύχει τους σκοπούς της. Προφανώς με το τελευταίο έβαλε τα γέλια ακόμα και ο ίδιος, καθώς επί των ημερών του οι μεταγραφές «προβάλλονταν» αποκλειστικά από τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ (Ερνάντεθ, Ρονάλντο, Σιστόν, Πέρεθ κ.ά.)! Πλέον τα δικά του σχόλια, οι δικές του εκπομπές, τα δικά του γραφόμενα έχουν γίνει σημαία των φίλων του ΠΑΟΚ κυρίως, αλλά και όλων όσοι προσπαθούν να βρουν να πουν κάτι για τον ΑΡΗ.

Δεν παίζει ρόλο για τον ίδιο ότι η Λέσχη πήρε ΟΛΑ τα στοιχεία που ζήτησε την πρώτη ημέρα μετά την εξασφάλιση του πιστοποιητικού αδειοδότησης. Και είναι η βασικότερη διαφορά. Ο κ. Σκόρδας δεν έδωσε κανένα στοιχείο στη Λέσχη και στον ΑΣ, η τωρινή διοίκηση τα έδωσε ΟΛΑ την πρώτη μέρα που της ζητήθηκαν.

Για αυτόν όμως δεν χρειάζεται πλέον η ομάδα να έχει διοίκηση και στεγανά που κάποιοι πάνε να καταρρίψουν και να κάνουν ζημιά. Πλέον επιτρέπεται στον βωμό της προεκλογικής καμπάνιας να πλήττεται η εικόνα της ομάδας και να τρομοκρατείται ο κόσμος του ΑΡΗ. Έφτασε στο σημείο να λέει ότι η ομάδα δεν έχει παίκτες από τη μία (!!!), αλλά από την άλλη γιατί υπέγραψε με τον Τσιώλη για ενάμιση χρόνο! Έφτασε στο σημείο να λέει ότι αυτή η διετία είναι η χειρότερη για τον ΑΡΗ των τελευταίων ετών! Πλήρης απαξίωση από έναν άνθρωπο που έχει μερίδιο ευθύνης (όχι εξ ολοκλήρου για να είμαι δίκαιος) στον υποβιβασμό της ομάδας!

Πέρα όμως από τους «εχθρούς» (Διοίκηση ΠΑΕ , Δ.Σ Λέσχης, Διοίκηση ΑΣ, SUPER-3, ARIS FM, κακούς και πληρωμένους δημοσιογράφους), τα σκάγια πήραν και ανθρώπους όπως ο Πόππης, ο Παπαιωάννου, ο Ορφανίδης που ακόμα δεν έχουν μπει στην ΠΑΕ. Οι δύο πρώτοι με τεράστια προσφορά μέσω της Γέννεσις στην ΚΑΕ και τον σύλλογο γενικότερα δέχθηκαν και τηλεφώνημα από τον… εκδότη που χρησιμοποιεί το Μέσο του για να ενημερώνει τον Αρειανό. Επειδή τον αγνόησαν, χαρακτηρίστηκαν δεκανίκια. Έγραψε ότι μπήκαν γιατί πιέστηκαν, για να λάβει την απάντηση από τον ίδιο τον Παπαιωάννου ότι όλα αυτά είναι ψέματα και ανάξια σχολιασμού.

Δεν χρειάζεται να αναλύσω εγώ την οικονομική τους επιφάνεια και προσφορά. Καταλαβαίνει όμως ο καθένας ότι όποιος είναι απέναντί του θα δέχεται «επιθέσεις». Μέχρι και ο Τάσος Ορφανίδης, επίσης γνωστός επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη και ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας, δέχθηκε επίθεση για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες! Αυτός δηλαδή που έφερε τον Σεμερτζίδη και οργάνωσε τις ακαδημίες του ΑΡΗ και με προσωπικό οικονομικό κόστος και δύο χρόνια δεν άκουσε κανένα παράπονο, μόλις δημοσιοποιήθηκε ότι στηρίζει Αθανασιάδη βγήκε ότι δεν κάνει καλή δουλειά! Επί δικής του διοίκησης έχουν χαθεί δικαστήρια (sportvision) και φταίνε οι τωρινοί γιατί τα πληρώνουν!!!

Τώρα είναι η σειρά του Αντωνιάδη, ενός ακόμα ισχυρού οικονομικά παράγοντα σε πανελλήνιο επίπεδο, που πρέπει να περιμένει την… επίθεση αφού κι αυτός δήλωσε στήριξη στον Αθανασιάδη. Επίσης η διοίκηση της ΚΑΕ που με ανακοίνωσή της χαιρέτισε τη συμμετοχή του κ. Πόππη και του κ. Παπαιώαννου να ετοιμάζεται. Κι όποιος άλλος «τολμήσει» να στηρίξει τον Αθανασιάδη. Είναι ξεκάθαρο ότι οι λεκτικές επιθέσεις και η απαξίωση καθημερινά προς όλους όσοι έχουν διαφορετική άποψη από αυτόν, είναι ο δρόμος που έχει επιλέξει ο πρώην πρόεδρος. Σημαία του μόνο το ΕΓΩ. Ποτέ ο ΑΡΗΣ, ποτέ το ΕΜΕΙΣ…

Τι μπορείς να περιμένεις όμως από έναν άνθρωπο που επί δύο σχεδόν χρόνια δημόσια έλεγε ότι διοικητικά τελείωσε από τον ΑΡΗ και την Παρασκευή ετοιμάζεται (όπως ο ίδιος λέει) να κατεβάσει εκ νέου ψηφοδέλτιο αναιρώντας για μία ακόμα φορά τον ίδιο του τον εαυτό; Για μένα όμως είναι ό,τι καλύτερο. Για να καταλάβει πλέον (αφού δεν το κατάλαβε την πρώτη φορά) ότι έχει περάσει οριστικά πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Και δυστυχώς κατάφερε ΟΛΟΥΣ όσοι κατά καιρούς τον στήριξαν όχι γιατί στήριζαν τον Λάμπρο, αλλά γιατί στήριζαν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, να σκέφτονται ότι έκαναν τεράστιο λάθος που τον εμπιστεύτηκαν… Πλέον είναι ξεκάθαρο όμως ότι οι μάσκες έπεσαν και δυστυχώς το ΕΓΩ μπαίνει πάνω κι από τον πιο ιστορικό τίτλο ΜΜΕ στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως άλλωστε έγινε και με τον ΑΡΗ…

Όπως είναι ξεκάθαρο ότι η διοίκηση θα κριθεί από το σώμα της Γ.Σ. της Λέσχης. Θα κριθεί θετικά ή αρνητικά από τον απλό φίλαθλο, το μέλος της Λέσχης. Θα συμφωνήσει, θα διαφωνήσει, θα ρωτήσει και θα μάθει στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ. Που μόνο ΕΣΥ και οι αντίπαλοι οπαδοί έχουν απαξιώσει τόσο πολύ!

ΥΓ1. Καλό παράδεισο, τεράστιε Θανάση Βέγγο!

ΥΓ2. Ποιος στον υπολογιστή του είχε ως username το captain; Ποιος γράφει με το ίδιο όνομα στα φόρουμ και στα sites; Οι πληροφορίες που θέλουν τον… Μόκαλη με τον captain να είναι το ίδιο πρόσωπο, ελέγχονται ως ανακριβείς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!