Τα απομεινάρια μιας γιορτής!

Miltos+
Τα απομεινάρια μιας γιορτής!

bet365

Αποτάσσεσαι τον Σατανά; Απεταξάμην. Καταδικάζεις τα επεισόδια; Καταδικάζω! Κατόπιν των δύο δηλώσεων, Σατανάς και επεισόδια είναι βουλιαγμένα σε βαθύ πηγάδι. Κάπου εκεί γύρω βρίσκεται και το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Βέβαια, του χρόνου που θα ετοιμαζόμαστε για τον μεγάλο τελικό του 2012, για τη νέα «γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου», θα κοιτάμε την ιστορία και θα λέμε «κάτοχος ΑΕΚ», θα έχουμε ξεχάσει πως ο περσινός τελικός δεν τελείωσε, πως οι παίκτες του μικρομεσαίου ηττημένου δέχθηκαν επίθεση από τους οπαδούς του μεγάλου, πως για μισή ώρα κανείς δεν ήξερε αν θα γίνει απονομή ή αν θα μπουν οι καθαρίστριες να συγυρίσουν και οι μανταρίστρες να ράψουν τα δίχτυα για να συνεχιστεί το ματς...

Αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας; Αυτό και χειρότερο. Αυτοί είναι οι οπαδοί μας; Αυτοί και χειρότεροι! Αυτοί είμαστε;

Και μη χειρότερα...

Επανάληψη:

Αποτάσσεσαι τον Σατανά; Απεταξάμην. Καταδικάζεις τα επεισόδια; Καταδικάζω! Κατόπιν των δύο βαφτίσεων κι επειδή δεν μας νοιάζει πώς βάφτισαν το πρώτο πιτσιρίκι, ας ενημερωθούμε πως το δεύτερο το έχουμε βαφτίσει στην Ελλάδα ...«Ποδόσφαιρο».

Έχει το ίδιο όνομα με αυτό που παίζουν σε άλλες χώρες. Μόνο που στην Ελλάδα είναι τελευταίας τεχνολογίας. Ιντεράκτιβ, σαν το ίντερνετ ένα πράμα. Συμμετέχουν όλοι. Μπαίνουν οι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο. Άμα λάχει, το σφυράνε κιόλας. Εισάγουν κόλπα ζόρικα από άλλα αθλήματα. Στίβος με κατοστάρια και σφαιροβολίες, μποξ, καράτε, βαράτε με κι ας κλαίω...

Παντού, σε όλα τα γήπεδα. Για να μη νομίζουν οι ΑΕΚτζήδες πως είναι οι μόνοι ιντεράκτιβ οπαδοί και το πάρουν πάνω τους. Εξαιρέσεις φέτος είναι τα γήπεδα που ΔΕΝ δόθηκαν αντίστοιχες παραστάσεις, όπως αυτή του τελικού. Δεν έχει νόημα να τα απαριθμήσω. Τα ξέρετε. Αφήστε που μπορεί να ξεχάσω κανένα γλεντοκόπι και μετά να παρεξηγηθούν οι ξεχασμένοι.

Το ευχάριστο είναι ότι η Πολιτεία ...τη βοηθάει την εξέλιξη. Έχει και τις σωστές προτάσεις. Βγήκε ο Γουγουάς όταν έγιναν τα ιντεράκτιβ ...δρώμενα στο «Καραϊσκάκη» και είπε «να διοργανώσει το Πρωτάθλημα η Έπο». Τώρα, που έγιναν σε αγώνα υπό την ...καταιγίδα της Έπο, μπορεί να πει «να διοργανώσει το Κύπελλο η Σούπερ Λίμπα». Να βάλουμε, δηλαδή, μέσα στο άθλημα και λίγο πιγκ-πογκ, λίγο τένις. Τένις, καλύτερα. Που έχει και μεγάλες ρακέτες.

Παράλληλα, η Έπο, δια στόματος του προέδρου της, που συνεχίζει να λειτουργεί σε ρόλο ...Πόντιου Πιλάφιου, προτείνει να αποκτήσει το ιντεράκτιβ ποδόσφαιρό μας και ταξιδιάρικη διάθεση. Για «επόμενο τελικό στη Γερμανία» μίλησε, «άμα δεν αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

Μετά την καταδίκη των επεισοδίων, παραδοσιακά έρχεται και η ανάληψη των ευθυνών. Γι΄ αυτό όλοι οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου περπατάνε σγουφτοί. Από το βάρος των ευθυνών που έχουν αναλάβει κατά καιρούς.

Πόσο ν΄ αντέξουν κι αυτά τα κορμιά;

Πόσο ν΄ αντέξουμε κι εμείς;

Αποτάσσεσαι τον Σατανά;

Μέχρι να πεις «απεταξάμην» και να έρθει η επόμενη «γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου», εγώ, ο Μίλτος, νά ΄μαι καλά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα