Τελειώνουν Γιαννάκη οι «αιώνιοι»!

Gazzetta team

bet365

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν τους δικούς τους λόγους να μην θέλουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της Εθνικής και ζητούν και οι δύο την απομάκρυνσή του! Ο Φώτης Κατσικάρης είναι το απόλυτο φαβορί για την αντικατάστασή του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».

Από τη στιγμή που ο Γιαννάκης ανέλαβε τον ολυμπιακό, τον μετέτρεψε αναμφίβολα σε πολύ καλύτερη ομάδα. Η εθνική ομάδα όμως ήταν αυτή που παραμελήθηκε, με αποτέλεσμα μια 5η θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά για την «καλύτερη εθνική ομάδα όλων των εποχών», όπως γραφόταν και λεγόταν τόσο καιρό πριν. Η θέση του «δράκου» αρχίζει για πρώτη φορά να μην φαίνεται και τόσο ασφαλής στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης». Ο λόγος προέρχεται τόσο από την ομάδα που προπονεί αυτή τη στιγμή, όσο και από τον αιώνιο αντίπαλο.

Ο μεν Ολυμπιακός δεν επιθυμεί σφόδρα την παραμονή του στην εθνική ομάδα, για τον απλούστατο λόγο ότι θέλει ολόκληρη την προπονητική του ικανότητα για την... πάρτη του συλλόγου! Ο δε Παναθηναϊκός επιθυμεί την αντικατάστασή του λόγω των ανισοτήτων που θα μπορούσαν να επικρατήσουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δείγματα των οποίων φάνηκαν και στην επιλογή της 12άδας για το Ολυμπιακό τουρνουά.

Αν ο Γιαννάκης οδηγηθεί σε μια κατάσταση να επιλέξει, η Εθνική δεν θα είναι η επιλογή του και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και αν τελικά ο «δράκος» αποχωρήσει, η ΕΟΚ έχει έτοιμη λύση: τον Φώτη Κατσικάρη, του οποίου η πρόσληψη θεωρείται δεδομένη μετά από ενδεχόμενη απομάκρυνση ή παραίτηση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

 

Τελευταία Νέα