«Δίχτυα» και στην Πορτογαλία

Gazzetta team
«Δίχτυα» και στην Πορτογαλία

bet365

Οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις αναζητήσεις και τα ταξίδια στο εξωτερικό. Απεσταλμένος του «Δικεφάλου» είδε το τελευταίο τριήμερο δύο αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Εκτός από την αναμέτρηση Πάκος Φερέιρα – Νασιονάλ Μαδέιρα (1-1), το βράδυ της Παρασκευής για την 8η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ο άνθρωπος από το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε και στις εξέδρες του γηπέδου της Εστορίλ παρακολουθώντας, μαζί με σκάουτερ από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες (Μαρσέιγ, Βιγιαρεάλ, Σέλτικ), την αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκιμαράες, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-0.

Είχαν προηγηθεί και άλλα ταξίδια στο Βέλγιο και στην Ολλανδία, ενώ οι αναζητήσεις στο εξωτερικό θα συνεχιστούν μέσα στο προσεχές διάστημα και αναμένεται να ενταθούν όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα