Στο… ψάξιμο ο Αναστόπουλος

Στο… ψάξιμο ο Αναστόπουλος

bet365

Σε μια κουραστική, επώδυνη και συνάμα αναγκαστική διαδικασία υποβάλλεται ο Νίκος Αναστόπουλος εδώ και τουλάχιστον 20 ημέρες. Και το… χειρότερο είναι ότι ο ίδιος ουδεμία ευθύνη φέρει.

Η διαδικασία αναζήτησης αντιπάλων για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων έχει εκνευρίσει τον Νίκο Αναστόπουλο. Δυστυχώς όμως είναι υποχρεωμένος να υποβληθεί σε αυτή.

Την περασμένη Κυριακή, ο έμπειρος τεχνικός του Αρη δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά του για τις διαδοχικές αναβολές της έναρξης του Πρωταθλήματος της Football League σε συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports. «Κάποια στιγμή οι παίκτες κουράζονται κι εσύ ψάχνεις να βρεις ένα κίνητρο για να τους πείσεις», είπε μεταξύ άλλων. «Κάναμε ένα Πρωτάθλημα με φιλικούς αγώνες», συμπλήρωσε. Αυτή η διαδικασία αναζήτησης αντιπάλων για φιλικούς αγώνες τον έχει εκνευρίσει. Είναι ευνόητο για τον καθένα ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη, δεν αναζητούν κεντρικούς χορηγούς για την έναρξη των Πρωταθλημάτων.

Προς αυτή την κατεύθυνση οι «κίτρινοι» έστειλαν πρόσκληση – για διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» - στον Ερυθρό Αστέρα. Μέχρι στιγμής απάντηση δεν έχει δοθεί, συνεπώς το ενδεχόμενο πραγματοποίησης αυτού του φιλικού μάλλον δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής του Αρη καλείται να βρει άλλον αντίπαλο διότι θέλει ένα φιλικό αγώνα ούτως ώστε να χρησιμοποιήσει και τον Ράφικ Τζιμπούρ. Τελικώς, το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί ενδοοικογενειακή αναμέτρηση με την ομάδα Κ19.

Στο μεταξύ, ο Αρης κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι στη διεξαγωγή του αγώνα (25/10) του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αιγινιακό στο γήπεδο της Βέροιας. Για εμπορικούς λόγους, ο Αιγινιακός κατέθεσε σχετικό αίτημα και ο Αρης δεν σκοπεύει να αρνηθεί.

 

Τελευταία Νέα