ΟΙ έξι διεθνείς του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
ΟΙ έξι διεθνείς του ΠΑΟΚ

bet365

Έξι διεθνείς, για την ακρίβεια… πέντε, μετράει ο ΠΑΟΚ για τις επερχόμενες υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Οι τρεις Ελληνες και οι τρεις ξένοι.

Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τους αγώνες με Ολλανδία και Γιβραλτάρ, στην οποία συμπεριέλαβε από πλευράς ΠΑΟΚ τους Παναγιώτη Γλύκο, Γιώργο Τζαβέλλα, αλλά και τον Αλέξανδρο Τζιόλη, που δεν υπολογίζεται από τον «Δικέφαλο».

Για τον Γλύκο μιλάμε για επιστροφή στην Εθνική, καθώς απουσίασε από τις κλήσεις των εκάστοτε ομοσπονδιακών τους τελευταίους 10 μήνες, με τον Σκίμπε να τον συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά στα πλάνα του.

Αυτοί ωστόσο δεν θα είναι οι μοναδικοί «ασπρόμαυροι» διεθνείς αφού το εθνόσημο αναμένεται να φορέσουν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Στην Εθνική Βοσνίας κλήθηκε ο Γκόικο Τσίμιροτ από τον Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς για την εντός έδρας πρεμιέρα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Εσθονία στην Ζένιτσα στις 6 Σεπτεμβρίου.

Βαρέλα και Ροντρίγκες κλήθηκαν αμφότεροι στην Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου. Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην Λιβύη στην Πράια στις 3 Σεπτεμβρίου, την τελευταία αναμέτρηση για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής του 2017 στην Γκαμπόν. Το Πράσινο Ακρωτήρι έχει αποκλειστεί από τα τελικά της διοργάνωσης καθώς είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από το Μαρόκο που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.

 

Τελευταία Νέα