Καλή (Αρειανή) Ανάσταση!

Καλή (Αρειανή) Ανάσταση!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης... εύχεται μέσω του blog του στο gazzetta.gr

Μέρες που είναι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις. Μετά το Πασχα βέβαια θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε για μπάσκετ, αν και ο Αρειανός ξενέρωσε με τον τραυματισμό του Χάγκινς. Αλλιώς θα έμπαινε στην σειρά με τον Παναθηναικό ο ΑΡΗΣ αν ήταν πλήρης απέναντι σε μία ομάδα καλύτερη και πληρέστερη και με δεδομένη την υπεροχή κάτω από το καλάθι και όχι μόνο και αλλιώς-και ψυχολογικά- θα πάει σε αυτά τα ματς χωρίς τον βασικό του ψηλό.

Και προσέξτε δεν είναι μόνο αυτή-καθ'αυτή η απουσία του Χάγκινς όσο και η δεδομένη επίδραση που θα έχει σε παίκτες κλειδιά όπως ο Γουάιτ. Θα τα πούμε πιο αναλυτικά βέβαια όλα αυτά από την Τετάρτη που θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια.

Οι μέρες του Πάσχα προσφέρονται για ηρεμία-όση μπορεί να έχει ο μέσος Έλληνας σήμερα- πόσο μάλλον ο Αρειανός. Πολλές φορές έχω σημειώσει ότι το ποδόσφαιρο, είναι το σημαντικότερο...δευτερεύον πράγμα στην καθημερινότητά μας. Για φίλους άλλων ομάδων είναι η διέξοδος, ο τρόπος να ξεχάσουν τα προβλήματα τους. Για τον Αρειανό σε ένα βαθμό αυτό συνέβη φέτος με το μπάσκετ, αλλά ο καημός για την... μπάλα είναι μεγάλος.

Ευελπιστώ ότι η σιγουριά του κ. Καρυπίδη θα γίνει πράξη και ο ΑΡΗΣ μετά τον διετή Γολγοθά στην Γ εθνική, θα βρεθεί στην Β εθνική, ώστε να βλέπει στο τέλος του δρόμου, τέτοιες μέρες του χρόνου, την δική του ποδοσφαιρική Ανάσταση.

Επί της ουσίας εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι θα υπάρχουν στα τέλη του Μάη και αφού κατά σειρά ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, επικυρωθεί η βαθμολογία από την ΕΠΟ, γίνει η ΓΣ του ΑΣ, οριστεί το τίμημα για το ΜΚ της νέας ΠΑΕ και πλέον γίνουν και οι κινήσεις ώστε να σταματήσουν να μας ζαλίζουν και να μας απασχολούν ερμηνείες και τοποθετήσεις ανθρώπων άσχετων με το ποδόσφαιρο, που διορίζονται σε κρατικές επιτροπές, επειδή αυτό ήθελε ένας Υπουργός.

Αυτές τις Άγιες Μέρες ας κοιτάξουν άπαντες και ειδικά οι Αρειανοι να ηρεμήσουν και να γνωρίζουν ότι είναι...νόμος ότι όταν πιστεύεις πραγματικά θα έρθει η στιγμή της Ανάστασης σε όλα τα επίπεδα.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!

ΥΓ1 'Ενα θέμα που συχνά έχουμε θίξει είναι της αντιμετώπισης των ΜΜΕ για τον σύλλογο σε σχέση με άλλους. Σκεφτείτε ο αρχηγός του ΑΡΗ να έβριζε τον διαιτητή (μισό λεπτό πριν το ματς που έχει κριθεί), και την ίδια μέρα που τιμωρούνταν, η ομάδα να έπαιζε “τελικό” και να είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα και την άλλη μέρα να ανακοινώνονταν!

ΥΓ2 Ελπίζω επίσης να καταλάβατε από τα σχόλια των συμπολιτών συναδέλφων το γιατί και προσωπικά, αλλά κυρίως ο Πρίφτης (αυτό μετράει άλλωστε) είχαμε τοποθετηθεί αρνητικά στο ενδεχόμενο έλευσης του Σχορτσιανίτη. Και τα σημείωσα όταν...εκστασιασμένοι συνάδελφοι και οπαδοί του συμπολίτη αποθέωναν το νέο...Σακίλ και τόνιζαν ότι θα μας...διαλύσουν στα πλέι-οφ.

ΥΓ3 Μια που είπα πλέι-οφ παιδιά θα μετρήσετε και την φετινή χρονιά σε αυτές που δεν σας κέρδισε ο ΑΡΗΣ στα πλέι-οφ; Ο ΑΡΗΣ των 21 τίτλων, έναντι 7 για να μην ξεχνιόμαστε έτσι... Φέτος και αν άκουσε ο Αρειανός πράγματα και θαύματα, ενώ τους κέρδισε μέσα-έξω... Πλέον όμως ο καθένας έχει πάρει ξεκάθαρα άλλο δρόμο και του ΑΡΗ είναι προς τα πάνω πατώματα.

ΥΓ4 Ο Σιδηρόπουλος τυγχάνει ιδιαίτερης αβάντας στην όμορφη Θεσσαλονίκη- ίσως και λόγω των άριστων σχέσεων με τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ και νυν εργαζόμενο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη, του ανθρώπου που διέγνωσε το ταλέντο του και τον ανέδειξε. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε και τις αναφορές όλων αυτών των... εξυγιαντών σε λίγες μέρες. Υπομονή...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!