«Ευτυχώς η Ελλάδα ξέρει και τον Κωστούλα και τον Μποροβήλο»!

Gazzetta team
«Ευτυχώς η Ελλάδα ξέρει και τον Κωστούλα και τον Μποροβήλο»!

bet365

Η... ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται ο Φώτης Κωστούλας από συγκεκριμένες ομάδες και ΜΜΕ, μετά την τοποθέτηση του στην Σούπερ Λίγκα, προκαλεί πολλές απορίες στους ανθρώπους του Παναιτωλικού!

Την στιγμή που όλη η Ελλάδα (ή για την ακρίβεια σχεδόν όλη η Ελλάδα) είχε να πει ένα... καλό λόγο για την τοποθέτηση του Φώτη Κωστούλα στην πρόσφατη άτυπη σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας, σχετικά με την λανθασμένη παραμονή του υπόδικου Γιώργου Μποροβήλου, στον προεδρικό θώκο του συνεταιρισμού, όπως ήταν λογικό βρέθηκαν και οι αντίθετες φωνές που ενοχλήθηκαν από κάτι τέτοιο.

Στο Αγρίνιο θεώρησαν λογικό να ενοχληθεί η πλευρά του Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο υπόδικος πρόεδρος της Λίγκας, έχει τον ίδιο τίτλο και στον σύλλογο της Αρκαδίας. Έτσι δεν έδωσαν μεγαλύτερη βάση σε... δημοσιεύματα από τοπικές ιστοσελίδες που είχαν προφανή στόχο να υπερασπιστούν τον Γιώργο Μποροβήλο.

Αυτό που δημιούργησε μεγαλύτερες απορίες είναι ότι 2 ημέρες μετά το πρωτοσέλιδο «χτύπημα» της εφημερίδας (ερυθρόλευκων συμφερόντων) «ΓΑΥΡΟΣ» όπου αναφέρει τον Φώτη Κωστούλα ως... μπροστάρη του Ιβάν Σαββίδη και του Δημήτρη Μελισσανίδη, άλλη μια εφημερίδα, το «Goal» αυτή την φορά, σε παρασκηνιακή στήλη επιτίθεται στον πρόεδρο του Παναιτωλικού, προσπαθώντας να τον εξισώσει με τον ομόλογο του, στον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι... καλοβλέπει την προεδρία της Λίγκας.

«Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ποιος είναι ο Κωστούλας και ευτυχώς όλη η Ελλάδα γνωρίζει ποιος είναι και ο Μποροβήλος» ήταν το σχόλιο που έκαναν στον Παναιτωλικό, ενώ δεν παρέλειψαν να επισημάνουν και την ταύτιση δημοσιευμάτων. Ειδικά που όπως λένε... σκοπίμως ξεχάστηκε να αναφερθεί ποιο ήταν το θέμα του διαλόγου που επικαλούνται (σ.σ ανάμεσα στον πρόεδρο της «κυανοκίτρινης» ΠΑΕ και τον Τσακογιάννη) και το αποτέλεσμα αυτού, καθώς θα άλλαζαν οι όποιες εντυπώσεις έχουν πρόθεση οι συντάκτες του κειμένου να υπάρξουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα