Ο Ολυμπιακός σε «ακτίνες»!

Αντώνης Σαούλης
Ο Ολυμπιακός σε «ακτίνες»!

bet365

Πριν την διακοπή του αγώνα οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Καμπιάσο ο καλύτερος, σούπερ ματς από Μιλιβόγεβιτς. Καλός και ο Φουστέρ.

Πριν την διακοπή του αγώνα στο 88' οι παίκτες του Ολυμπιακού κατάφεραν και γύρισαν το εις βάρος τους σκορ και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Καπίνο: Δεν είχε προβλήματα κατά την διάρκεια του αγώνα. Στη μία φάση που έπρεπε ν' αντιδράσει ήταν δύσκολο μιας και ο Μακ βγήκε τετ-α-τετ. Δεν απείλησε ο ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια του αγώνα.

Βούρος: Μπήκε από το... πουθενά στο παιχνίδι μιας και ο Ομάρ τραυματίστηκε στο ζέσταμα. Και ο μικρός τα πήγε καλά. Δεν είχε πρφανώς τ' ανεβάσματα του Νορβηγού αλλά ανασταλτικά δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Μοναδικό λάθος ότι καλύπτει τον Μακ στη φάση του γκολ.

Μποτία: Κανένα πρόβλημα για τον Ισπανό. Εκανε μερικά απρόσεκτα διωξίματα αλλά δεν είχε και αρκετή πίεση μιας και οι Μακ, Μυστακίδης, Πέλκας δεν πλησίαζαν την περιοχή του Καπίνο.

Ντα Κόστα: Οτι ισχύει και για τον Μποτία. Ο Ντα Κόστα δεν είχε θέματα στο ανασταλτικό του κομμάτι έδειξε ορεξάτος και στις στημένες φάσεις κι έχει χάσει απίστευτη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά ν' ανοίξει το σκορ για τους «ερυθρόλευκους».

Σαλίνο: Δεν μπήκε καλά στο ματς (στο πρώτο τέταρτο) έδειχνε να χάνει στο match up με τον Μυστακίδη στην ταχύτητα αλλά στη συνέχεια του αγώνα πήρε τα μέτρα του δεν είχε προβλήματα κι έκανε καλό παιχνίδι.

Μιλιβόγεβιτς: Βλέποντας ο Σίλβα τα κενά στην άμυνα είπε στον «Μίλι» να παίζει πιο κοντά στα στόπερ. Αυτό ήταν. Ο Ολυμπιακός δεν έφαγε άλλη φάση και ο Σέρβος έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Καμπιάσο: Τι να πρωτογράψεις γι' αυτόν τον παίκτη. Στα... 35 του έκανε την διαφορά. Και δεν είναι μόνο το γκολ που έβαλε. Είναι όλο του το παιχνίδι. Το πως πιέζει, το πως δίνει εντολές, το πως συμπεριφέρεται. Εχασε και μεγάλη ευκαιρία για το 1-3. Ο καλύτερος του γηπέδου.

Φουστέρ: Τι εβδομάδα για τον Ισπανό. Δύο γκολ με την Βέροια για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και το γκολ της ανατροπής στην Τούμπα. Γιατί ανά πάσα στιγμή ο Φουστέρ θα είναι εκεί για να προσφέρει.

Φορτούνης: Εδειξε κουρασμένος σε πολλά σημεία του αγώνα. Δεν έδειχνε φρέσκος και με καθαρό μυαλό. Ομως κερδίζει το φάουλ (που είναι πέναλτι) από το οποίο προέρχεται η ισοφάριση και το εκτελεί ο ίδιος. Αλλά με τους χώρους που είχε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να κάνει περισσότερα.

Σεμπά: Τον αδικούν οι τελικές του προσπάθειες. Τακτικά έχει κάνει ένα καλό παιχνίδι αλλά όσες φορές βρέθηκε σε θέση για σέντρα ή να τελειώσει την φάση δεν ενήργησε σωστά. Βεβαίως από την δική του σέντρα προέρχεται το 1-2.

Ιντέγε: Πολύ τρέξιμο, πολλές μάχες με τα στόπερ του ΠΑΟΚ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει εκτός αγώνα. Δείγμα του ντεφορμαρίσματός του το τελευταίο διάστημα.

Πουλίδο: Πέρασε στην θέση του Φουστέρ έδειξε ορεξάτος αλλά και στο διάστημα που έπαιξε δεν μπορεί να κριθεί.

Τσόρι: Μπήκε και το ματς διεκόπη.

Σιόβας: Μπήκε κι αυτός όταν ξαναμπήκαν οι ομάδες μπας και ξανάρχιζε το ματς. Μάταια...

 

Τελευταία Νέα