Χιλιάδες κόκκινες κάρτες στην Τραπεζούντα!

Gazzetta team
Χιλιάδες κόκκινες κάρτες στην Τραπεζούντα!

bet365

Ο διαιτητής Μπιτνέλ με τις τέσσερις κόκκινες που μοίρασε έβγαλε τον κόσμο την Τράμπζονσπορ στους δρόμους και έδωσε ακόμα ένα χτύπημα στο ποδόσφαιρο της Τουρκίας!

«Είχαμε να ανταγωνιστούμε 12 παίκτες. Ετσι, απέβαλα τον διαιτητή για να μπορέσουμε να βρούμε... 11» τόνισε ο Σαλίχ Ντουρσούν και το θέμα έχει κάνει τον γύρο του πλανήτη! Ο Ντενίζ Μπιτνέλ τα έκανε... θάλασσα στο ματς της Γαλατά με την Τράμπζονσπορ, μοίρασε τέσσερις κόκκινες κάρτες στους φιλοξενούμενους, έδωσε πέναλτι στην «Τσιμ Μπομ» και κράτησε μόλις ένα λεπτό καθυστέρηση! Για την ακρίβεια... 27'', κάτι που εξόργισε ακόμα περισσότερους όσους ζούσαν το ματς εντός και εκτός γηπέδου! Το θέμα έχει πάρει τεράστια έκταση, αφού το ποδόσφαιρο της Τουρκίας έχει «χτυπηθεί» αρκετά τα τελευταία χρόνια!

Böyle maça böyle bitiş!

Η Τράμπζονσπορ βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα ξανά και ποιος θα ξεχάσει το περασμένο έτος, όταν ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε παρέμβει για να... απελευθερωθεί ένας διαιτητής που ήταν όμηρος του προέδρου της Τραμπζονσπόρ... Τότε, ο Ιμπραχίμ Χασμιοσμάνογλου είχε διατάξει να κλειδώσουν τον ρέφερι και τους βοηθούς στο καμαρίνι, αφού είχαν στερήσει από την ομάδα του ένα καθαρό πέναλτι στο 2-2 με τη Γκαζιάντεσπορ. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε καλέσει τον πρόεδρο και ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας τον είχαν παραλάβει…

Οι φίλοι της ομάδας δεν άντεξαν... Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία της πόλης κρατώντας τις δικές τους κόκκινες κάρτες και διαμαρτυρήθηκαν για τα όσα τραγικά συνέβησαν στο ματς της Κυριακής. Ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή και παράλληλα να μπει ένα τέλος στις αποφάσεις κατά του συλλόγου!

 

Τελευταία Νέα