Τέλος ο Βεργέτης από τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος ο Βεργέτης από τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος ο Βεργέτης από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα είναι πια ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης αλλά οι δυο πλευρές συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Το 5-0 από τον Ολυμπιακό ήταν το... κερασάκι σε μια πικρή τούρτα.

Η φετινή εικόνα του Αστέρα Τρίπολης δεν έχει ικανοποιήσει και έτσι αποφασίστηκε να μην είναι πια στο τιμόνι της ομάδας ο Στάικος Βεργέτης.

Αργότερα, ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδας, μέσω δήλωσής του, ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία και τους δικοικούντες την ομάδα για την εμπιστσύνη που του έδειξαν.

Όπως είπαμε όμως, θα παραμείνει στο σύλλογο και λογικά θα αναλάβει τις Ακαδημίες του συλλόγου. 

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Στάικο Βεργέτη, ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Ο κύριος Βεργέτης θα παραμείνει στον ΑΣΤΕΡΑ και θα δραστηριοποιηθεί από άλλο πόστο, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί».

Η δήλωση του Στάικου Βεργέτη:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και στη διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ που με εμπιστεύτηκαν, στο πόστο του πρώτου προπονητή, για αυτά τα δυόμιση χρόνια και που δείχνουν τη διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μας. 

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΠΑΕ (προπονητικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο και όλους τους εργαζόμενους) για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα και ζήσαμε μαζί όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τέλος, να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να ευχηθώ στον ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους του, γιατί είναι η ομάδα η οποία με ανέδειξε και θα κατέχει πάντα ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου».

Best of internet