Ο νικητής του MLS iQTalk Great

Gazzetta team
Ο νικητής του MLS iQTalk Great

bet365

Ο τυχερός στον διαγωνισμό του gazzetta.gr που κέρδισε το στιλάτο MLS iQTalk Great!

Ο μεγάλος διαγωνισμός του gazzetta.gr για το MLS iQTalk Great ολοκληρώθηκε και... έχουμε νικητή! Ο τυχερός, που θα κάνει δικό του το «έξυπνο» και στιλάτο κινητό, είναι ο ο Απόστολος Διαμαντόπουλος, ο οποίος έχει ήδη ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες της παραλαβής του δώρου.

Το MLS iQTalk Great έχει πρωτοποριακό design με μεταλλικό προφίλ αλουμινίου και οθόνη 5,5 ίντσες! Έχει πανίσχυρο Octacore επεξεργαστή στα 1.7GHz για ασύγκριτες αποδόσεις σε multitasking και εφαρμογές για χρήστες υψηλών απαιτήσεων.

Επιπλέον, διαθέτει προστασία Corning® Gorilla® Glass 3 για προστασία από πτώσεις, χτυπήματα και γρατζουνιές.

Οι φωτογραφίες σου θα συγκεντρώνουν αμέτρητα likes! Το MLS iQTalk Great διαθέτει κάμερα 16 MP με λειτουργία αυτόματης εστίασης και LED Flash για ολοζώντανες φωτογραφίες με ζωηρά χρώματα σε μεγάλη ανάλυση ακόμα και τη νύχτα.

Οι selfies σου θα είναι μοναδικές, αφού διαθέτει 5ΜP μπροστινή κάμερα για selfies και Full HD βιντεοκλήσεις. Mε 2 GB RAM και 16 GB εσωτερική μνήμη μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο σας, να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, εφαρμογές και παιχνίδια και να χειριστείτε όλες τις εφαρμογές εύκολα και γρήγορα.

 

Τελευταία Νέα